Vahur Kersna saates «Hommik Anuga»: minu hinnangul Urmas Ott tapeti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna saates «Hommik Anuga»
Vahur Kersna saates «Hommik Anuga» Foto: Ülo Josing / ERR

Anu Välba uuris saates «Hommik Anuga» Vahur Kersnalt, kas Urmas Otile sai saatuslikuks see, et ta pidi ETV majast ära minema.

Selle ümber, mis juhtus Oti ja Toomas Lepa vahel, on suur saladuseloor - «Carte blanche» lõpetas 1998. aastal üsna ootamatult ja pärast seda oli Otil ka infarkt.

«Minu hinnangul Urmas Ott ei surnud, ta tapeti. Tapeti mitte otseselt, need seitse noahoopi, mis tabasid teda 1. aprillil 1999, vaid vaimselt, ja seda tehti siit majast,» ütles Kersna. 

«Raivo Suviste võib rääkida sellest väga täpselt, väga kujundlikult, väga selgelt... kui ta tahaks. Minu arvates on see üks inetumaid väikluse peatükke Eesti lähiajaloos, kuidas käituti nii suure inimese, ma ei karda ka öelda - nii suure kunstnikuga - ja Eesti jaoks väga tähtsa tegelasega,» sõnas Kersna.

Vaata lõiku «Hommik Anuga» pühapäevasest saatest:

Urmas Ott saaks tuleval nädalal 60 aastaseks. Vahur Kersna vaatab tagasi ajale koos Otiga ja ajale ilma Otita!Pikemalt pühapäeval kell 10!

Posted by Hommik Anuga on Friday, April 17, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles