Politsei lõpetas Jeremy Clarksoni juhtumi uurimise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Pärast produtsendi ründamist BBC hittsaatest «Top Gear» vallandatud saatejuht Jeremy Clarkson pääses ametlikust süüdistusest.

Politsei algatas Põhja-Yorkshire'i hotellis toimunud intsidendi üle juurdluse, mis jõudis nüüd lõpule, kirjutab Daily Mail. 

Nimelt ei soovinud rünnaku ohver Oisin Tymon politseisse avaldust esitada ja politseil pole põhjust täiendavaid meetmeid kasutusele võtta.

Põhja-Yorkshire'i esindaja selgitas, et ehkki Tymon avaldust ei esitanud, oli neil siiski vaja vestelda toimunut pealt näinud inimestega. Nüüdseks on tunnistajate usutlemisega ühele poole saadud ja jõutud järeldusele, et edasine uurimine pole vajalik.

BBC korraldatud juurdlus leidis, et 54-aastane Clarkson lõi Tymonile vastu suud ja ei lõpetanud rünnakut enne, kui pealtnägija vahele segas. Seejärel sõitis Tymon ise traumapunkti. Tüli olevat alguse saanud sellest, et Clarkson ei leidnud pärast pikka võttepäeva eest sooja toitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles