Video: James May peab Clarksoni lahkumist tragöödiaks, kuid usub «Top Geari» jätkumisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

James May rääkis vahetult pärast uudise saamist ajakirjanikele, et ta peab Jeremy Clarksoni lahkumist tragöödiaks, kuid usub «Top Geari» mingis vormis jätkumisse. 

May räägib Reutersi videos, et ta on sunnitud ilmselt oma Ferrari maha müüma, kuid muid ennustusi ta enda ja saate tuleviku kohta ei soostunud tegema.

Reporter: «Milline on su reaktsioon?»

May: «Tuleb välja, et ta sai kinga. Sain sellest teada vaid tänu sellele, et pinnisin erinevalt BBC allikatelt infot välja. Keegi polnud mulle veel ametlikult öelnud kuni paar hetke tagasi sain neilt e-maili. Mul pole tegelikult midagi öelda. See on tragöödia. Mul on kahju, et väike vahejuhtum, mis oleks võinud kergesti teise lahenduse leida, muutus millekski suureks. Ma ei taha hetkel midagi rohkemat öelda, sain sellest alles paari minuti eest teada. Vabandage mind, ma pean hädasti oma Ferrari eBaysse  müüki panema.»

Reporter: «Kas pead seda õiglaseks?»

May: «See oli arvatavasti seaduse piires ja nad ei saanud muud teha.»

Reporter: «Kas «Top Gear» saab jätkuda?»

May: «Ma olen kindel, et «Top Gear» jätkub mingil kujul. See eksisteeris enne meid. Seda on korduvalt ümberkujundatud.»

Reporter: «Kas sa jääd «Top Geari» juurde?»

May: «Ma ei taha sellest palju rääkida, aga ma usun, et me kolmekesi oleme pakett, mis toimib väga keerulistel põhjustel, mida paljud inimesed täielikult ei mõista. See nõuab hoolikat järelemõtlemist.»

Reporter: «Mida arvad Jeremy võimalikust asendamisest? Kellega oleksid nõus koos töötama?»

May: «Olgugi, et ma teda paljuski tropiks pean - mulle väga meeldis Jeremyga töötada.»

Reporter: «Aitäh!»

May: «Tänan teid kannatlikkuse eest. Vabandan, et ma teile täna teed ei pakkunud, kuid meie majas pole teie kõigi jaoks piisavalt tasse.»

Vaata Reutersi videot! BBC täielikku aruannet juhtunu kohta saad lugeda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles