Miley Cyrus on löödud, et tema kallim teise naisega aega veetis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: SCANPIX

Poptäht Miley Cyrus on väidetavalt südamepõhjani solvunud, et tema kallim Patrick Schwarzenegger teise naisega pildile jäi.

22-aastane lauljatar ravib masendust pidutsemisega, mille tõestuseks ta Instagrami neljapäeval mitmeid fotosid laadis, kirjutab People.

Allikate sõnul püüab Miley pidutsedes lihtsalt tuju üleval hoida ja Schwarzeneggeri skandaalile mitte mõelda.

Nädala alguses jõudsid avalikkuse ette fotod, millel saab näha Miley poiss-sõpra üsna lähedases poosis ühe naisterahvaga.

Schwarzenegger kommenteeris asja nõnda: «Omg! See on ühe mu parima sõbra tüdruksõber! Ma ei teeks iialgi oma kallimale midagi sellist! Tüdrukutel on meessoost sõpru ja kuttidel on sõpru, kes on juhtumisi tüdrukud.»

Cyrus ja Schwarzenegger hakkasid käima mullu novembris, kuid nad on teineteist tundnud aastaid. Maria Shriveri ja Arnold Schwarzeneggeri poeg on lauljatari esimene ametlik kallim pärast lahkuminekut kihlatu Liam Hemsworthist.

Miley postitas Instagrami mitmeid pilte neljapäevasest peost:

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles