Pettunud Tuuli Rand: TMW kinnitas mu artistiks, aga line-up'i ei lisanud

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Rand, esinejanimega Windy Beach
Tuuli Rand, esinejanimega Windy Beach Foto: Kais Tolmats

25.-29. märtsini juba seitsmendat korda toimuval uue muusika suursündmusel ja olulisel linnafestivalil Tallinn Music Week esineb sel aastal 205 artisti 26 riigist, neist 121 esinejat Eestist. Teiste seas teadis ka lauljanna Tuuli Rand, et tema oma värske projektiga Windy Beach laval üles astub. Line-upi väljakuulutamisel lauljanna oma artistinime nimistust ei leidnud.

Elu24ni jõudis jutt vahejuhtumist läbi teiste muusikute ning uurisime Tuulilt lähemalt, mis juhtus.

Pärast kinnituskirja saamist TMW-ilt oli Tuuli üliõnnelik: «Ma loen kirjast välja kõik, mis vaja teada... Et Windy Beach on lisatud ja olin väga õnnelik. See oli mu suur soov saada TMW-le ja arvasin, et suur unistus täide läinud. Paar nädalat hiljem, kui artistid avalikustati, kirjutas mulle üks sõbranna. et Windyt polegi artistide seas,» kinnitas Tuuli Rand kuuldusi Elu24-le.

Foto: Kuvatõmmis

Tuuli otsustas asja uurida ning vastuseks tuli kiri, et uue veebiga on tekkinud süsteemiviga, kus profiili-kinnitusi said ka artistid, kes tegelikult pole programmi kaasatud.

«Mul on väga piinlik ning vabandan südamest, et me ei märganud seda viga enne Sind ega võtnud ka seejärel ühendust, et seda parandada. Antud hetkel aga ei ole Windy Beachi artistina meie selle aastases line-upis kirjas. Veel kord vabandan, tekkinud vea ja võimalike ebamugavuste pärast,» vastas lauljannale Sandra Perens (TMW programmi assistent).

Tuuli sõnul selliseid valekinnitusi ei tohiks sellise mainega festival omale lubada.

«Ma olin väga palju asju juba TMW ümber sättinud. Ja mitte ma üksi, vaid ka Priit Uustulnd tahtis minna ühele koolitusele, mida ta oli ammu plaaninud, kuid TMW pärast oli ära jätnud. Olin väga pettunud ja pahane, aga kui «süsteemiviga», mis siis ikka. Mis mul ikka öelda on,» kommenteeris Tuuli, et vastutasuks eksituse eest pakuti talle tasuta ühele kontserdile sissepääsu.

«Tänaseks mul on köik juba hästi ja naudin valmis saanud singlit ja videot ning soovin TMW-le edu. Aga pettumus oli muidugi suur, mis seal salata.» rääkis särav lauljatar, et ta tõesti lootis üritusele saada, aga ilmselt ei pidanud see lihtsalt nii minema, kui uskuda saatusesse.

Elu24 palus ka Tallinn Music Weeki poolset kommentaari.

«Tõsi, et suure infokogumi haldamisel tekkis kahjuks tõepoolest viga, mistõttu sai Tuuli ekslikult kinnituskirja. Oleme Tuuliga sel teemal juba suhelnud. Loodame väga teda järgmistel aastatel programmis näha ja pakume talle sel korral võimalust võtta üritusest osa TMW delegaadina - võtta osa nii konverentsist kui kontsertidest,» kirjutas Sandra Perens vastuseks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles