Timo ja Lauri soovitavad enne Oscari-galat mandariine varuda ja tunnikese magada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Diener ja Lauri Kaare
Timo Diener ja Lauri Kaare Foto: Kanal 2

Kanal 2 näitab ainsa Eesti telekanalina otseülekannet tänavuselt Oscari-galalt. Otseülekannet kommenteerivad filmieksperdid Lauri Kaare ja Timo Diener, kelle üheks ülesandeks saab olema inglise keele tõlkimine eesti keelde.

«Esmane ülesanne oleks segada rahvast nii vähe kui võimalik ja anda infot nii palju kui vajalik,» rääkis Diener eelseisvast tööst.

«Võimalikult palju, et inimene, kes õppis koolis saksa või vene keelt, et selleni jõuaks jutu iva. Sinna vahele veel kilde nominentide kohta,» lisas Kaare, et sünkroontõlget nad ei tee.

Kaare rõhutas, et võit on juba see, et Eesti on pääses algse 83 hulgast üheksa sekka ja seejärel viie parima sekka.

«Kihla ma kellegagi ei vea, aga ma ütlesin produtsent Ivo Feldile, et kui ikka võit tuleb, tahan Oscarit oma käes hoida,» ütles Kaare.

Kanal 2 ülekanne algab kell kaks öösel ja ülekande alguses edastatakse staaride saabumist Los Angelese Dolby teatri punasele vaibale. Ligi neli tundi kestev auhinnagala algab kell pool neli.

«Sellest piisab tegelikult, kui minna kümne paiku magama ja tõusta kahe-kolme paiku üles ja siis hakata vaatama. Viietunnisest unest ju piisab,» arvas Diener.

«Esmaspäev on 23. ja paljud on kindlasti varunud endale juba sinise lehe või muus osas kokku leppinud. Sel aastal on kuidagi eriti sõbralikult tõstetud isegi vabariigi aastapäev tõstetud Oscaritele lähedale,» naljatas Kaare.

Diener soovitas panna külma mingi Eesti või Gruusia päritolu jook ja varuda mandariine ning see jook siis kas rõõmust või kurvastusest ära juua.

Vaata Reporter.ee videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles