«Võsareporter»: ülemus põgenes palka nõudnud töötaja eest traktoriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter, 6. september 2010
Võsareporter, 6. september 2010 Foto: Kanal 2

Kanal 2 hittsaate «Võsareporter» uue hooaja avasaates püüdis Peeter Võsa aidata invaliidist poja vanemaid ja lahendas palgatüli.

Esimeses loos külastas Võsa Tartus elavat Valdekot, kes peab invaliidist poega Tanelit iga päev viiendalt korruselt alla ja üles kandma. Arstid pole suutnud välja selgitada, miks Tanel ei kõnni ega räägi. Kuna poiss kasvab ja kandam muutub ainult raskemaks, soovib Valdeko oma kesklinna korteri vahetada Tartus või Tartu lähedal asuva väikese maja vastu. Kes saaksid aidata, helistage 55 13 836 või kirjutage valdeko.palk@mail.ee.

Teine lugu leidis aset Haapsalus, kus autojuht Kalev oli transpordifirmas töötanud poolteist kuud, kuid palka polnud saanud. Koos Võsaga mindi firma territooriumile, kuid seal nägid nad vaid põgeneva ülemuse traktori taguotsa. Asja edasi uurides selgus aga, et Kalev olla hoopis 40 liitrit kütust tuuri pannud. Võsa sai lõpuks ülemusel sabast kinni ja tema selgitas, et Kalev polnud tööga hakkama saanud.

Viimaks tutvustas fotokunstnik Aleksander Kaasik Võsa auks korraldatud fotonäitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles