Pidu: Fashion Express stiilsetele ja moodsatele

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel toimus lounge DejaVu´s Anatoli Ein «LiEin» lavastatud moeüritus FASHION EXPRESS
 

Sellel korral näitasid oma  kollektsioone  andekad disainerid:

KÄTLIN KIKKAS Kollektsioon «Day&Night»

Kollektsioon on mõeldud tugeva isiksusega naistele. Õrnad ning naiselikud kangad on ühendatud stiilsete metalsete detailidega. Kleidid on loodud erinevate stiilidega naistele, leidub klassikalist lõiget, kaasaegset ning avangardi.

 

KRISTINA KIUDMAA Kollektsioon «Color Motion»

Tänu lihtsate igapäevaste kangaste kasutamisele, kollektsioonis on nähtav kontrast klassikalise elegantse siluetti ja julge, futuristilise kujundi vahel, mille annab erk print. Värvide rohkus annab võimaluse vabalt kombineerida kollektsiooni teiste garderoobiesemetega.

 

ZITA J.  Kollektsioon «Aquarius»

Julged siluetid ja värvid sobivad enesekindlatele noortele neidudele. Kaasatud on huvitavad detailid ja sportlikud elemendid. Kollektsioon tekitab erilisi tundeid nagu energia, jõud ja ka individuaalsust.

 

 

FASHION EXPRESS on ürituste sari, mis on suunatud noorte andekate moedisainerite loomingu tutvustamisele, pakkudes disaineritele võimaluse tuua oma kunstiteosed tänulike vaatajate ette,  saades väljundi ja tõuke oma edaspidiseks tegevuseks.

Vaata pildigaleriid!



 

Fashion Express on pidu stiilsetele ja moodsatele ning modellidele ja disaineritele

Üritust toetasid:

Grant`s

Stolichnaya

Make up – Make Up Store (Ekaterina Železnjakova)

Soengud- Studio 212 (Maria Suvorova)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles