Galerii: Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni VI Veinimess Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni (ESA) VI Veinimess toimub tänavau Sokos Hotell Viru konverentsikeskuses 12.-13.veebruaril.

Foto: Viktor Burkivski

Eksponentideks on üle 40 veinide või muude alkohoolsete- või mittealkohoolsete jookide ning gurmeekaupade maaletoojad, edasimüüjad. 

Messile on oodata üle 1000 külastaja Eestist, Lätist, Leedust, Soomest ja kaugemalt. Sommeljeede VI Veinimess on suurim Eestis korraldatavatest avalikest veiniüritustest, kus kõigil külastajatel on hea võimalus tutvuda kohalikul turul pakutavate jookide valikuga ja neid ka degusteerida.

Foto: Viktor Burkivski

Seekordsel messil on erikülalisteks Kreeka veinitootjad.

Iidse veinimaa Kreeka veinid on seni Eestis vähe esindatud olnud, seega on nüüd võimalus neist parem ülevaade saada. Veinimessi avamisel osaleb ka Kreeka Vabariigi suursaadik hr. Constantine Catsambis.

Foto: Viktor Burkivski

Messi ajal toimuvad mitmed erinevad seminarid ja koolitused, mida viivad läbi tunnustatud spetsialistid ning koolitajad Kreekast ja Liibanonist ning Eestist.

Teemadeks on Kreeka uued veinid, Liibanoni veinid, Itaalia tippveinid, biodünaamiline veiniviljelus, kodumaine siider ning magnum-pudelites veinide eelised tavapudelite ees. Eraldi on võimalik vaadata filmi Luscher & Matieseni veinitehase ajaloost.

Veinimessi ajagraafik:

Neljapäev, 12.veebruar

13.00 - 17.00 on mess avatud ESA liikmetele, kutsustud külalistele ja pressile pressikaardi alusel

17.00 - 20.00 on mess avatud kõigile huvilistele

Reede, 17.veebruar

12.00 – 20.00 on mess avatud kõigile huvilistele

Vaata pildigaleriid avapäevast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles