Marko Reikop kirjutas 15-aastaselt raamatu «Omapärane hadž»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Reikop "Prillitoosi" saatejuhina
Marko Reikop "Prillitoosi" saatejuhina Foto: ERR

Sel nädalal oli «Ringvaate» stuudios Marko Reikopi külaliseks Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovis» edukalt osalenud eestlanna Marilyn Kerro, kes kinkis Markole väikeste kividega täidetud püti ja sõnas: «See on sulle, et sa hakkaksid edasi kirjutama.» Kust võis Kerro teada, et Marko on juba ühe raamatu kirjutanud.

Foto: ERR

Marko oli selgeltnägija avalduse peale silmanähtavalt üllatunud, kuid kinnitas, et on tõepoolest keskkooliajal klassivennaga kahasse raamatu kirjutanud: «See oli absurdihuumor ja raamat kannab nime «Omapärane hadž». Ma pole sellest täiskasvanueas rääkinud. Raamat on olemas, valmis, aga avaldamata, mul pole see endalgi meeles olnud,» tunnistab Marko ka Õhtulehele.

Marilyni sõnul kirjutab Marko uue raamatu oma kogemustest ning sellest tuleb furoor.

«Kui sa kirjutad seda, mida inimesed kardavad ise rääkida, siis tulebki furoor,» selgitas Kerro Ringvaates. «Sa tõmbad vanad tõekspidamised pooleks.»

Uus raamat peaks Markol väidetavalt ilmuma nelja aasta jooksul. Marilyn kinkis Markole ka väikese püti kristallidega, mille soovitas voodi alla panna ja romaan sündivat kui imeväel.

Jääme põnevusega ootama!

Videointervjuud näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles