Käi kordki elus ära pimekohtingul!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Sms valentinipäev" klubis Tallinn.
"Sms valentinipäev" klubis Tallinn. Foto: Janar Rebane

Oled vallaline tudeng, aga tahaksid valentinipäeval midagi uut proovida? Elada elu kui filmis? Käia kord elus ära pimekohtingul?

Foto: Meelis Tomson

Maailma suurim tudengite pimekohting TudengiDate 2015 tuleb taas 14. veebruaril!

TudengiDate 2015 tõi eelmisel aastal kohale ligi 400 vaba ja vallatut hinge. Üritus pakub tudengitele võimalust registreeruda internetis, valida endale soovitava partneri tunnusjooned ja kohtuda temaga kohapeal, et siis hiljem kohtingule edasi suunduda. Kohapeal toimub kirev programm, mida juhivad Power Hit Radio DJ-d ning tantsuilu pakuvad Brilliance tantsutüdrukud.  

Ürituse haripunktiks on tuhanded õhupallid, mis langevad taevast alla ja uputavad Solarise keskuse aatriumi.

Õhupallide seest võib leida mitmeid ahvatlevaid pakkumisi ürituse ametlike sponsorite poolt. Oma auhinnad on välja pannud Kalev Spa, Oriflame, Megazone, St. Patricks, Boost, Saku ja palju teised. Õhtu jätkub klubis Factory, kus toimub võimas afterparty ja meeleolu loovad Power Hit Radio tantsumuusika kuningad.

Kui tunned, et Sinus peitub vaba hing ja soov leida kedagi enda kõrvale või otsid lihtsalt seiklust, siis mitusada vallatut südant ootab Sind juba 14. veebruaril kell 16.00 Solarise keskuse aatriumis!

Registreeru kultuuriklubi.ee/tudengidate, pane valmis oma kõige vingem riietus, säti soeng ning tule kohale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles