Bob Dylani meeleolukas albumipidu toimub reedel Kelmis

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bob Dylani album «Shadows In The Night»
Bob Dylani album «Shadows In The Night» Foto: promo

Bob Dylani uus album «Shadows In The Night» ilmub 30. jaanuaril 2015. Albumi produtsendiks on Jack Frost. Bob Dylani jaoks oli see ühtekokku 36. stuudiosessioon ning esimene uue materjaliga album üle kolme aasta.

Dylan ise kommenteeris uue albumi valmimisprotsessi nii: «Selle albumi ettevalmistamine oli tõeline privileeg. Ma olen alati tahtnud teha 30-liikmelise keeruka kompositsiooni sobivaks 5-liikmelise grupi jaoks. See ongi võti nende esitlusteni! Tundsime neid lugusid erakordselt hästi! Salvestasime kõik lood elavas esituses -  ei duubleid,  ei vokaalivõimendust, ei kõrvaklappe ega lugu-haaval lindistamist, enamus radasid miksiti nii nagu salvestati. Ma ei näe end lugusid kaverdamas, seda on juba küllalt tehtud, võiks öelda, et lausa maha maetud. Me oma bändiga tõstsime need taas hauast ja tõime päevavalguse kätte.»

Columbia Records`i juht Rob Stringer kommenteeris projekti nii: «Albumil ei esine tüüpilisi instrumente, mida on kuulda enamusel ballaad-albumitel. Selle asemel on Bob leidnud uue viisi, kuidas lugudele uus, tänapäevale ajakohane elu anda . Sellest tuleb hämmastav album ja me ei jõua ära oodata, kuni kogu maailm seda kuuleb.»

Bob Dylani viis viimast albumit on tema karjääri parimad. Ta müüs plaatina ja võitis mitmeid Grammy-auhindu albumitega «Time Out Of Mind» ja «Love And Theft».

Ning kui «Modern Times» 2006. aastal ilmus, müüs see üle 2,5 milljoni albumi ja tõi Dylanile veel kaks Grammy`t juurde.

Lisaks võidetud Grammy’dele, kuulub auhindade hulka ka Golden Globe’i võitnud kompositsioon, «Things Have Changed» filmist «Wonder Boys».

2009. aastal andis Bob Dylan välja oma esimese lugude kollektsiooni nimega «Christmas In The Heart» ja annetas sellest saadud isikliku tulu heategevusorganisatsioonidele üle maailma. Bob Dylan on müünud 125 miljonit albumit üle maailma.

Bob Dylani albumipidu toimub sel reedel, 30.jaanuaril kultuuriklubis Kelm.

Kavas :

• Bob Dylani uue albumi «Shadows In the Night» kuulamine

• Bob Dylani kontsert suurel ekraanil

• Bob Dylani lugusid esitavad üllatusesinejad

Bob Dylani plaadiesitluse kestvus 19.00-22.00 SISSEPÄÄS TASUTA

«Shadows In The Night» lugude list:

1. I'm A Fool To Want You

2. The Night We Called It A Day

3. Stay With Me

4. Autumn Leaves

5. Why Try to Change Me Now

6. Some Enchanted Evening

7. Full Moon And Empty Arms

8. Where Are You?

9. What'll I Do

10. That Lucky Old Sun

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles