Super Hot Cosmos Blues Band annab oma koduväljakul Tartus seni vahetuima kontserdi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Hot Cosmos Blues Band
Super Hot Cosmos Blues Band Foto: Helen Vunder

Reedel, 30. jaanuaril esineb Tartus, Genialistide Klubis Super Hot Cosmos Blues Band (SHCBB) koos ansambliga Six Feet Club. Kosmosebluusile sekundeerivad müralembesed plaadikeerutajad Eesti TOP 7 saatejuht ja luuletaja Siim Kera ja poetess Silvia Urgas.

Tartus, 2013. aasta uduses novembris alustanud SHCBB, koosseisus Janno Reim, Mati Sütt & Ilja Sharapov, sai eestlasele üleöö tuntuks 2014. aasta Eesti Laulul laineid löönud looga Maybe Maybe. Aasta oodatuimaks debüüdiks tituleeritud SHCBB album Countdown to Jesus jõudis poelettidele 2014. aasta novembris, täites nii kriitikute kui kuulajate ootused ja vallutades müügiedetabelid. 

Janno Reim: «SHCBB jaoks on reedene kontsert oluline, sest me ei ole päris ammu Tartus esinenud, ometi Tartus on meie bänd sündinud ja kokku saanud ning kodulinnas mängida on alati rõõm! Õhtu tõotab tulla eriline kuna teeme koos Six Feet Club'iga võimalikult hullumeelset pulli ja pärast esimest kosmosetundi ei tasu kohe kindlasti veel ära minna. Ootame, et tuleb kokku lähedane seltskond häid inimesi, loodetavasti nii palju, et on natuke palav, kõik tunnevad end vabalt, puusad liiguvad ja edasi peaks kõik ise sujuma. Kontserdil tuleb vahetu emotsiooniga mõnus olemine, koduväljaku mäng ju!»

Foto: Tiit Mõtus

Reedese kontserdi osana on pärast kahe bändi esinemist oodata nende poolt ühist üllatust.  

SHCBB ja Six Feet Club moodustavad koos Tartu värske loomingulise ühenduse Gruuvivabrik, nad jagavad omavahel prooviruume kus toimuvad pidevalt ühised jämmimised ja bändiliikmed teevad ka muidu omavahel tihedat koostööd.

Kontsert algab reedel, 30. jaanuaril täpselt kell 23:00, tund aega varem on võimalik saada bändiliikmetelt autogramme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles