Galerii: JJ-Street’i Back To The Basics äratas üles kõik tantsulõvid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Terve eelmise nädala vapustas positiivses mõttes tantsuhuvilisi võimas Back To The Basics koolitustesari tänavatantsupioneer Joel Juhti (JJ) eestvedamisel, mis tõi kohale iga viimsegi tantsulõvi neljas Eestimaa linnas.

Foto: MediaMarketing Est OÜ

21. jaanuaril sai Back To The Basics stardipaugu Rakveres, kust edasi liiguti Raplasse, Tartusse ning lõpetati särava finišiga eile Kalevi Spordihallis Tallinnas.

Kogu koolituse vältel said osalejad teadmisi nii enda tantsu ülesehitamisest ja treeningutest, kuid lisaks ka vajalikke nippe kavade õppimiseks ja koostamiseks.

Foto: MediaMarketing Est OÜ

Osalejaid oli igas vanuses, alustades pisipõnnidest ja lõpetades lastevanematega.

Energiat jagus igas linnas rohkem kui neljaks tunniks ning eredad mälestused saadavad osalejaid edaspidigi. Koolituste järel ei tahtnud lahkuda mitte keegi ning kaamerasähvatuste ja mõnusa muusika saatel jäädvustati kaaslastega suurepäraseid hetki.

Foto: MediaMarketing Est OÜ

Back To The Basics koolitustesari toimus Eestis teist korda, kuid nüüd hoopiski uues kuues - suurepärasest koreograafiast saab kuulda veel mitmel korral sel aastal, sest möödunud nädalal õpiti selgeks alles esimene osa.

Kindlasti nõudis originaalsetele tantsusammudele pihtasaamine kõvasti aega ja pühendumist, kuid lõpuks lahkusid koolitustelt tantsijad vaid naerusui ja silmis sära.

Back To The Basic’u ja JJ fännid kogunevad juba paari kuu pärast! Hoidke silmad-kõrvad lahti!

Vaata suurt pildigaleriid toimunust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles