Galerii: Tallinna talvine kuumarekord küündis Rio tasemele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 16.jaanuaril toimus Lounge Deja Vu's kord kuus koostöös Bacardiga toimuv Deja Vu Goes to Rio pidu, mis küttis enda RIO karnevaliga maja kuumaks ning viis külastajad üheks õhtuks otsekui Brasiilia tänavatele ja randa! 

Kuuma Rio peo hoo tõmbas käima lõbus Brasiilia muusika, kui  Deja Vu's astusid kuumaverelise live'iga üles Eesti tuntuim saksofonist Timo Vendt ning üliandekas trummar François Archanjo. Lõbusate rütmide taustal said kõik jalga keerutada kuni varaste hommikutundideni ja unustada argipäevamured! 

Troopilisel peol kohtas tõeliselt säravaid kaunitare, lõbusate rütmidega noormehi, kes pakkusid enda saksofoni- ja  trummi-showga tõelise elamuse, piduliste meeleolu vürtsitasid kohapeal Bacardi tüdrukud!

Seekordne RIO Üritus oli väga meeleolukas. Laval ilutsesid sel öö kaunid Deja Vu diivad, kes iga mehe südame enda kütkestava brasiiliapärase välimusega kiiremini põksuma panid ning põhilaval lõbustas inimesi unustamatu live-show, mis ühelt õigelt Brasiilia peolt kuidagi puududa saa.

Reedene öö Deja Vu's oli kui lühike soojamaa puhkus, mis lõõgastas, kütkestas ja lõbustas enda külastajaid!

Juba sel reedel astub Deja Vu's live kontserdiga üles Margus Vaher ja laupäeval saab nautida trompetimuusikat Lauri Luidelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles