Soomes valas mees endale bensiini, ostis tulemasina ja süütas end

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulemasin
Tulemasin Foto: Wikipedia.org

Soomes Lappenrantaas leidis eile õhtul aset ebatavaline enda süütamise juhtum.

Politsei sõnul läks 28-aastane mees Kaupakadul asuvasse Neste bensiinijaama, kallas endale bensiini, ostis tulemasina ning süütas end, kirjutab iltasanomat.fi.

Bensiinijaama juhi Jukka Kaasalaineni sõnul oli siis kohal kaks töötajat. Nad ei märganud, et hetk varem oli mees endale umbes ühe liitri bensiini peale kallanud. Nad müüsid mehele tulemasina.

«Ta süütas end kassa juures ning see oli mõlemale töötajale šokeeriv. Meil on ka kliente, kes võivad olla bensiiniga koos ning selle tõttu ei olnud üllatav, et  see mees bensiini lõhnaga oli. Mees käitus nagu tavaline klient,» lausus Kaasalainen.

Kaks bensiinijaamas masinat tankinud taksojuhti nägid juhtumit ja tõttasid appi. Nad kustutasid leegid oma jopede abil.

«Bensiinijaam suurt ainelist kahju ei saanud. Prügikastis olnud prügi ja kassa juures olnud asjad süttisid. Sellist juhtumit ei ole varem olnud. Õnneks sel korral midagi traagilist ei juhtunud, kuid see oli töötajate jaoks šokeeriv,» jätkas bensiinijaama juht.

Politseinik Ilkka Pöyhiä teatael sai politsei juhtumist teada kell 22.37.

«End süütanud mees sai põletushaavu kaela piirkonda ning ta viidi haiglaravile. Tegemist on kriminaaljuhtumiga, meest kahtlustatakse tahtlikus ohuolukorra tekitamises ja vara hävitamises,» teatas politseinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles