Vau! Tanel Padar tahab saada Eesti Vabariigi esimeseks tätoveeringutega presidendiks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 tegi Tanel Padariga EMA gala aftekal mõnusa intervjuu, kus Eestimaa esirokkar rääkis enda ja The Sun´i aasta 2015 ambitsioonikatest plaanidest.

Tanel: Me ei tee The Sun`iga kunagi muusikat auhindade pärast. Pole seda kunagi teinud ja ei tee ka tulevikus. Teeme muusikat muusika pärast ja oma fännidele.

Järgmisel nädalal läheb The Sun näiteks bändilaagrisse. Ilma naisteta... Siit väike reklaam, et meie naised on üksi kodus...

Koht kuhu läheme on Eestis. See on üks turismitalu. Mitte väga kaugel Tallinnast. Me ei saa kahjuks kohta paljastada. Meil on sinna tellitud mõnus catering, mõnusad joogid, meil on seal mõnus saun ja me plaanime olla seal mõnusalt 48 tundi.

Selle ajaga on plaanis uus plaadimaterjal välja mõelda. Meil on tegelikult juba väga palju lugusid olemas, aga sinna annab veel juurde materjali mõelda.

Aasta 2015 kevadel on põhjust rääkida kindlasti The Sun`i uuest plaadist ja ma olen kindel, et sellest tuleb väga hea!

Ja mis on minu jaoks veel olulisem, kui see uus plaat, on Lasnamäe Täiskavanute Gümnaasiumi lõpetamine. Eesti Vabariik vajab tulevikus täis tätoveeritud käte, selja ja kehaga uut presidenti.

Vau! Tanel Padar tahab saada EV tulevaseks presidendiks!

Tanel: Miks mitte! Kõik on võimalik!

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles