Malmsten kukkus Türgis kaks korda kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Malmsten
Mait Malmsten Foto: Mihkel Maripuu

Populaarse kodumaise krimisarja «Kelgukoerad» uute seeriate võtted Türgis olid kõike muud kui tavapärane töö, sest näiteks Mait Malmsteni kukkus kahel korral kokku.

«Kujunes väga seiklusrikkaks reisiks, meile ikka kohe jagus neid sekeldusi,» ei jõua teleseriaali produtsent Toomas Kirss nädalase võtteperioodi sisse mahtunud kummalisi lugusid ära imestada, kirjutas SL Õhtuleht.

Esimese ehmatuse põhjustasid eestlased Türgi piirivalvele, sest nood leidsid kottidest hulga relvi, kuid lõpuks suudeti ametnikele selgitada, et need on relvamulaažid, millega saab küll pauku teha, aga mis kellelegi ohtu ei kujuta.

 Seriaali võtted Kemeri lähedal kujunesid kuuele näitlejale kannatuste rajaks ja nii ei pidanud Mait Malmsten mahvile vastu ja minestas kolmandal võttepäeval kaks korda.

«Ega meil ehmatamiseks eriti aega olnudki. Mait kukkus algul kokku, aitasime ta püsti ja pritsisime vett näkku. Siis panime kaamera käima, aga ta minestas uuesti,» kirjeldas Kirss. «Ega tal mingit terviseriket ei olnud, lihtsalt see kuumus.»

Nädalaga filmis «Kelgukoerte» võttegrupp Türgis stseene üheksale alanud telehooajal ekraanile jõudvale osale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles