Cambridge`i hertsoginna Catherine saab täna 33-aastaseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge´i hertsoginna Catherine
Cambridge´i hertsoginna Catherine Foto: SCANPIX

Briti prints Williami abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine tähistab täna oma 33. sünnipäeva ning Briti kuningakoda avaldas Twitteris selle puhul tema teismeliseea pildi. 

Hertsoginna, ta abikaasa, poeg ja teised pereliikmed tähistavad tähtsat päeva Anmer Halli lossis, edastab Daily Mail.  

Catherine on oma mehest paar kuud vanem.

Wiliam ja Catherine elavad Londonis Kensingtoni palees, mis varem oli printsi ema, printsess Diana kodu.

Selle palee kinkis neile abiellumise puhul Briti kuninganna Elizabeth II. Paleed renoveeriti pikka aega ning remont läks maksma umbes üks miljon naela.

Catherine ja William abiellusid 2011. aastal ning noorest hertsoginnast sai kohe paljude lemmik.

Britid armastavad Cambridge`i hertsoginnat ja hertsogit nii palju, et tahaksid neid pärast kuninganna Elizabeth II Briti troonil näha.

Tegelik kroonprints on aga prints Williami isa, prints Charles.

Cambridge´i hertsoginna sünnitas 2013. aasta suvel poja, prints George`i. Selle aasta aprillis peaks ilmavalgust nägema paari teine laps. Kui prints Williami sõnu uskuda, siis nad tahaksid ka kolmandat last.

Prints George on koos vanematega käinud juba välisvisiitidel Austraalias ja Uus-Meremaal.

Catherine`il aitab poeg George`i hoida ta ema Carole Middleton. Pärast prints George`i sündi elasid Catherine ja William mõnda aega Middletonide villas.

Briti kuningakoda teatas, et Cambridge´i hertsoginna jätkab teise lapse ootamise perioodil seni esindus- ja tööülesannete täitmist, kuni ta tervis seda lubab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles