Mess õpetab vaba aega veetma

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaba aja messil tutvustavad end ka mitmed spordiklubid.
Vaba aja messil tutvustavad end ka mitmed spordiklubid. Foto: ARTUR SADOVSKI/PM/SCANPIX BALTICS

Sel nädalavahetusel toob vaba aja mess “Kus teed?” Solarise aatriumi kokku hulgaliselt erinevaid huvikoole ja harrastusringe, et tutvustada vaba aja veetmise võimalusi nii lastele kui täiskasvanutele.

Messi korraldaja Eero Reinu teatel on messi eesmärgiks tuua Solarise külastajateni valik põnevaid harrastusalasid, millega Tallinnas saab tegeleda.

“Oma tegemisi on Solarisse tutvustama saabumas mitmed tantsurühmad ja spordiklubid, lisaks saab kaasa lüüa kunsti ja muusika töötubades ning nautida keskpäevast õhtutundideni kestvat meeleolukat lavaprogrammi,” tutvustas Reinu.

Messil näeb mitmete tantsu- ja spordikoolide etteasteid, võitluskunste ja sedagi, milliseid trikke saab teha Heely’s rulliktossudega.

Kellele hingelähedasem kunst ja muusika, on oodatud laupäeval kaasa lööma Nukufilmi Lastestuudio animatsiooni töötoas või pühapäeval osalema laste muusikakooli Meero Muusik loovtööringide tegemistest. Pühapäeval teevad messil oma võluva etteaste ning tutvustavad oma õpperinge ka Kaari Sillamaa Laste Kaunite Kunstide Kooli väikesed õpilased.

Kunstihuvilistele noortele annab “Kus teed?” harukordse võimaluse oma loomingulisust kohapeal teostada ja osaleda eestlaste algatatud põneva trenditooteprojekti Status Marker disainikonkursil, mille tarbeks toimub messil eraldi töötuba. Tujuripatsite konkursi viis parimat kujundust lähevad piiratud koguses ka tootmisse.

Lisaks etteastetele ja töötubadele räägivad “Kus teed?” messi raames oma kogemustest ja avavad ka oma globaalse teadlikkuse teemalise fotonäituse rahvusvahelise noortevahetusprogrammi “Üks maailm - Meie maailm” osalised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles