Jõuluime sündis: head inimesed toetasid TV3 «Inglite aega» enam kui 210 000 euroga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepp
Mart Müürisepp Foto: TV3

TV3 heategevussaatega «Inglite aeg», kus kõigil inimestel oli võimalik aidata keerulisse seisu sattunud kolme Eestimaa peret, koguti üle 210 000 euro. Lõplik summa avalikustatakse tänastes «Seitsmestes uudistes».

«Inglite aeg» perede abistamiseks helistati heategevusliinidele 28 871 korda, kokku kogunes üle 210 000 euro, täpset summat kuuleb tänastes «Seitsmestes uudistes». Kogunenud raha jagatakse võrdselt kõigi abivajajate vahel, kelle elumuutustest kuuleb õige pea TV3 vahendusel. Heategevussaate eesmärk oli konkreetseid inimesi aidata, et nende elu tõepoolest paremuse poole liiguks; jõuluime sündiski ning TV3 ja pered on kõigile headele inimestele südamest tänulikud.

Heategevusaate «Inglite aeg» abivajajateks olid liikumispuudega Hannes ja tema ema Vaike Saaremaalt, kes unistasid erilisest trepironijast, mis vabastaks ema talle üle jõu käivatest  füüsilistest pingutustest; pisike Andreas Tallinnast, kelle vanemad soovisid jätkata kallist, kuid pisipoisi normaalseks arenguks hädavajalikku ravi Ameerikas ning tulekahjus puupaljaks põlenud Kulla Kristina pere, kelle suurimaks unistuseks oli saada uus elamiskõlblik kodu.

Suurimad tänud EMTle ja Elionile heategevusliinide avamise ning vahendustasust loobumise eest, lisaks tänud ka Elisa ja Tele2 operaatoritele, kes samuti vahendustasust loobusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles