Nicole Richie kardab, et ei saa lapsega hakkama

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Richie
Nicole Richie Foto: Reuters / Scanpix

Seltskonnatibi Nicole Richie kardab kuuldavasti, et ei suuda peatselt saabuva emadusega hakkama saada.

Kallima Joel Maddeniga esimest last ootav Richie olevat mures, et tema Hollywoodis möödunud lapsepõlv ei ole teda lapsevanemaks olemise vastutuseks piisavalt ette valmistanud, kirjutab FemaleFirst.

«Tema põhimure on, kas ta ikka saab hakkama. Nicole on enamiku oma elust veetnud pidutsedes, televisioonis suurt raha tehes ja kuulsusega kaasnevat erikohtlemist nautides. Nüüd peab ta keskenduma oma elu kõige tähtsamale inimesele, oma lapsele,» rääkis allikas.

Nicole, kes on muusik Lionel Richie kasutütar, veetis oma teismeliseaastad metsikult pidutsedes ning oli juba enne 20 eluaastat heroiinisõltuvuses.

Nädala algul teatas naise kallim Joel Madden, et tema ja Nicole ei uuri lapse sugu enne tema sündi välja, kuna tahavad, et see oleks üllatus.

«Me ei kiirusta tema soo välja selgitamisega. Me ei tea seda. Praegu on see meie jaoks lihtsalt «see», aga kuna see kõlab halvasti, kutsume teda «lapseks». Kui me sellega räägime, ütleme talle «sina»,» rääkis tulevane isa.

«Ma olen põnevil. See on parim asi, mis meiega kunagi juhtunud on. See on äge!» rõõmustas Joel. «Laps on hakanud põtkima ja ma ostsin juba käru ning mänguaia.»

28-aastane Joel ja 25-aastane Nicole on olnud paar alates aasta algusest ning teatasid juulis, et ootavad oma esimest last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles