Austraallane kaotas kehakaalus üle 200 kilogrammi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Tirekidis enne ja nüüd
Jordan Tirekidis enne ja nüüd Foto: theaustralian.com

Kunagi Austraalia kõige paksema mehe tiitlit kandnud Jordan Tirekidis avaldas endast fotod, milline ta oli varem ja milline on ta nüüd.

46-aastane mees tutvustab piltidel ka oma menüüsid, mis on väga erinevad, kirjutab iltalehti fi.

Tirekidis kaalus kunagi 310 kilogrammi, kuid suutis kaalust kaotada 207 kilogrammi, kaaludes praegu 103 kilogrammi.

«Kehakaal kerkib siis kui iga päev süüa neli hamburgerit, kaks pitsat ja 12 jäätist ning juua kaks liitrit Coca-Colat,» teatas austraallane.

Nüüd on ta menüüs enamjaolt mineraalvesi ning puu- ja juurviljad.

Austraallase kaalukaotus on erakordne selle tõttu, et ta saavutas peaaegu ideaalkehakaalu kahe aastaga ja ilma maovähendusoperatsioonita.

Teda abistasid selles eratreener Ivan Murry ja hüpnoositerapeut Mark Stephens.

Asjatundja kinnitusel alustati treeningut ettevaatlikult 15 meetri kõndidega.

«Esimene treening cross trainer seadmel kestis vaid pool minutit. Nüüd treenib ta selle seadmega pool tundi järjest,» teatas Murry.

Mark Stephens jäädvustas kõik oma kehakaalu alandamise etapid ja kirjutas oma kogemuse põhjal raamatu «The Think Slim Diet».

Ta vajab keha korrigeerivaid operatsioone, mille käigus eemaldatakse liigne välja veninud nahk kõhult ja käsivartelt. Samuti tahab ta kasvatada lihasmassi, et parem välja näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles