«Eesti talendi» meeskond on nädalalõpul Tartus ja Jõhvis

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate Eesti talent logo
Saate Eesti talent logo Foto: TV3

Sügise suurima teleshow «Eesti talent» meeskond alustas möödunud nädalavahetusel ringsõitu mööda Eestimaad, et üles otsida meie endi talendid. Juba praeguseks, mil ees on Tartu ja Jõhvi külastused, on avastatud rõõmustavalt palju andekaid inimesi.

«Oleme näinud hulgaliselt lauljaid ja tantsijaid, samuti trikikorvpallureid ja -rattureid, tuleneelajaid ja žonglööre ning naljamehi. Kaugeltki mitte kõik varjatud talendid pole aga veel leitud ning seepärast jätkame ringsõitu, oodates jätkuvalt andekaid inimesi endast märku andma,» rääkis saate «Eesti talent» tegevprodutsent Triin Luhats.

Lisaks sooloetteastetele oodatakse saatesse ka gruppe. Tegevprodutsent Triin Luhats kutsub noorte kõrval end näitama ka eakamaid inimesi. «Teiste riikide talendiotsingutel on paljud vanemate generatsioonide esindajad igati edukad olnud, seega julgustaks  ka üle keskea inimesi saatesse tulema, sest Susan Boyle tõestas, et kunagi pole liiga hilja.»

Talendisaates võivad osaleda lauljad, tantsijad, akrobaadid, trikitajad, anekdootide vestjad, pillimehed, mustkunstnikud, mõõganeelajad, ekstreemsportlased  jne. Ka trikitajatest koduloomad saavad saates omi oskusi demonstreerida.

Saate «Eesti talent» peaauhind on 250 000 krooni ja võitja selgub jõuludeks.

Saatejuhid on Eda-Ines Etti ja Tanel Padar.

«Eesti talent» põhineb maailmakuulsal formaadil «Got Talent», mis on tänaseks jõudnud enam kui kolmekümnesse riiki. Maailma suurimast ja värvikamast teleshow'st on tuule tiibadesse saanud hulgaliselt andekaid tegelasi, kes nüüd oma endise hobiga elatist teenivad.

Saatesse saab registreerida  TV3 kodulehel: eestitalent.tv3.ee, e-posti aadressil eestitalent@tv3.ee või telefonil 5191 9090.

Lõuna-Eesti andekad inimesed on oodatud juba sel laupäeval, 21. augustil, kell 12.00 Vanemuise Kontserdimajja. Virumaa talente oodatakse pühapäeval, 22. augustil, kell 12.00 Jõhvi Kontserdimajja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles