Modellisaate toimik: androgüünne Sandro meenutab graatsilist vampiiri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Sandro
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Sandro Foto: Oliver Moosus

Loe, kes on Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja võistleja Sandro!

Nimi: Sandro

Vanus: 22

Tähemärk: Kaksikud

Pikkus: 182 cm

Kaal: 64 kg

Silmade värv: roheline

Juuksevärv: blond

Tartust pärit androgüünse Sandro kohta on öeldud, et ta meenutab graatsilist vampiiri - ta on ööolend, kes elavneb õhtuti. Tema läbimõeldud, aeglased liigutused ja hõljuv olek muudavad ta müstiliseks.

Sandro on õppinud juuksuritööd ja teeb vabal ajal sõbrannadele soenguid. Tegu on väga enesekindla noormehega, kuigi saates peab ta tugevaks konkurendiks Hendrikut. 

Saates tuleb Sandrol aga silmitsi seista mõnegi halastamatu tõehetkega. Ta peab endale koha leidma kahe meeskonkurendi kõrval, kelles tekitab tema eluviis esialgu võõristust – Sandro on modellimaja noormeestest see, kes veedab kõige rohkem aega peegli ees. Tüdrukutega leiab Sandro kohe ühise keele.  

Sandroga on lihtne suhelda ja ta usub, et elu ei tohiks olla ainult üksluine, see tuleb ka lõbusaks muuta.

Modellitööst vabal ajal süveneb Sandro Jaapani kultuuri ja animekunsti, kust ta on saanud inspiratsiooni enda karakteri stiili ja käitumise jaoks. Ta on endale valinud jaapanipärase alter ego ehk teise mina – Yuki. Saates saab Sandro hüüdnimeks Prints Yuki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles