Christian Bale kadestab Ben Affleckit Batmani rolli pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Bale filmis "The Dark Knight Rises"
Christian Bale filmis "The Dark Knight Rises" Foto: SCANPIX

Kui näitleja Christian Bale kuulis, et Batmani keebi võtab temalt üle Ben Affleck, hakkas teda närima väike kadeduseuss.

Bale kehastas Bruce Wayne'i režissöör Chritopher Nolani lavastatud üliedukas triloogias, kuid ütles raske meelega ära osast tulevases filmis «Batman v Superman: Dawn of Justice», kirjutab Empire Magazine. Tal on siiani raske leppida sellega, et Affleck teda asendab.

«Pean tunnistama, et alguses - kuigi ma tundsin, et on aeg lõpetdada - arvas osa minust alati, et võiks veel ühe filmi teha. Kui kuulsin, et keegi teine seda teeb, istusin pool tundi niisama ja vahtisin tühjusesse,» rääkis Bale.

«Ma olen 40-aastane. Fakt, et ma kadestan kedagi teist Batmani kehastamise pärast... Kas ma ei peaks olema sellest juba üle saanud? Ma pole Beniga rääkinud, kuid kirjutasin talle ja jagasin oma katse-eksituse meetodil saadud teadmisi. Kujutan ette, et ta väldib iga hinna eest kõike seda, mida mina juba tegin,» sõnas ta.

«Batman v Superman: Dawn of Justice» jõuab kinodesse 2016. aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles