Põhja-Tallinna räppar Jaanus Saks: naised, ärge oma eraelust sotsiaalmeedias rääkige!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinna räppar Jaanus Saks
Põhja-Tallinna räppar Jaanus Saks Foto: Instagram

Me teame, millised naised meestele meeldivad, aga mis on meeste silmis kõige suurem turn off, mis neile naiste juures kohe üldse ei meeldi? Menubändi Põhja-Tallinn räppar Jaanus Saks kommenteeris seda teemat Elu24 toimetusele.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Jaanus tõdeb, et mis naiste välimusse puutub, siis ilusad naised püüavad alati pilku, aga kokkuvõttes sellest üksi ei piisa. «Välimine ilu ei ütle ju tegelikult mitte midagi ja ega vaatamine pole keelatud. Selleks, et sealt ka midagi enamat tulla võiks, tuleb esmalt üksteist tundma õppima ja siis selgub kui kaua teineteise pilke püüab,» kommenteerib Jaanus.

Jaanus, mida pead naiste juures kõige suuremaks turn off`iks?

«Ma ei tea, mis see kõige suurem turn off võiks olla, aga niipalju võin öelda, et naised, palun jääge iseendaks! Ärge kuulake oma sõbrannade arvamusi ja lähtuge nende soovitustest, mis puudutavad seda, kuidas teie peaksite elama või oma otsuseid tegema. Elage oma elu, võtke oma otsused ise vastu. Vähemalt siis pole hiljem kedagi süüdistada ja iseennast peab alati usaldama. Kõik inimesed on erinevad ja näevad asju erinevalt ja lõppude lõpuks tekivad kadeduse momendid ja igast muud intriigid, mida saaks tegelikult üldse ära hoida. Hoidke kõik teie elu puudutavad asjad privaatsuses, sest kõik need sädistamised ja säutsud šampuse klaasi taga ja kuskil sotsiaalmeedias, võivad kunagi karmilt kätte maksta ning siis on hilja midagi heastada. Suhelda saab ka kõigest muust huvitavast, sest ma ju tean, et klatšida teile meeldib.»

Mis on sinu jaoks naiste juures kõige suuremaks turn off`iks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles