Lauri Liiv näitas, milline on Rihanna 50 aasta pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Lauri Liiv
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Lauri Liiv Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas saates kehastas Lauri Liiv Rihannat ja laulis lugu «Umbrella».

Tanja Mihhailova: Ma kujutan ette, et Rihanna näeb selline välja umbes 50 aasta pärast. Päriselt ka! Ma näen sind, et seal oli graatsia kunagi. Teades, kui raskelt sul need koreograafilised sammud üldse meelde jäävad, ma olen hämmastunud, et sa need üldse ära tegid. Ma mäletan, kui me kahekesti Vanemuise proovisaalides iga päev, hommikust õhtuni, Tanja oli näost valge, sest Lauril lihtsalt ei jäänud meelde, kus on vasak ja kus on parem.

Ma tean, et sa oled ülitöökas ja saad tulemuse, kuhu sa pürgid. See ei olnud väga päris Rihanna... Mulle meeldis, et tal ongi teatud nasaalsus hääles. Praegu ta on muutunud üliseksikaks, mis ei ole eriti hea, aga see oli tema algus. Suured tänud! 50 aasta pärast saad teda kindlasti asendada suurtel staadionikontsertidel.

Ott Lepland: Minu jaoks ei olnud seksikast Barbaduselt pärit Kariibi miisust jälgegi. Mulle meenutas see number keskeakriisis vaevlevat solaariumis end grillkanaks päevitanud Mary Poppinsit. Mis on väga hea! Kui sa oleks teinud täpselt nagu Rihanna, olekski see väga igav olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles