Elu24 lugejad: teise näosaate oleks pidanud võitma Mart Müürisepp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Mart Müürisepp
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Mart Müürisepp Foto: TV3

Elu24 uuris oma lugejatelt, milline esitus oli «Su nägu kõlab tuttavalt» eilses saates parim, ning Nancy Sinatrat kehastanud Mart Müürisepp võitis ülekaalukalt.

Gallupile «Kes oli parim teises näosaates?» vastati vähem kui ööpäevaga üle 4000 korra ja Müürisepp korjas tervelt 72 protsenti häältest.

Teisele kohale tuli Jan Uuspõld (11 protsenti häältest) ja talle järgnesid Uku Suviste (7 protsenti), Marju Länik (5 protsenti) ja Kristel Aaslaid (3 protsenti). Ühe protsendi häältest said Lauri Liiv, Liis Lemsalu ja Luisa Värk.

Mardile avaldati tulist toetust ka kommentaariumis.

KM: «Loomulikult ei saa üle ega ümber sellest, et Mardi välimus oli jahmatavalt naiselik ning rolli täielikult sobiv. Kuid leian, et ei tohiks unustada, et selle välimuse taga oli ka suurepärane töö näitlejana ja karakterisse minemisega. Pärast diivanil istudes oli küll sama ilus, kuid selliseid naiselikke maneere, liigutusi enam polnud!

Kahju on see, et kohtunikud kipuvad unustama, et tegemist peaks olema paroodiasaatega, mitte jäljendamisvõistlusega. Mis tähendab, et tegelaskuju maneere/iseäralikke omadusi võimendatakse, tavaliselt koomilises võtmes. Ja Mart on seda kõikides oma etteastetes siiani väga hästi välja mänginud.

Mul on igaljuhul väga hea meel näha noort näitlejat nõnda kõrgel tasemel esinemas, nii näitlejatöö, liikumise kui laulmisega. Teeb paljudele «professionaalidele» seal saates silmad ette!

Igal juhul soovin edu ning ootan põnevusega järgnevaid etteasteid, nii antud saates kui ka filmides ja teatrilavadel!»

Garu: «Parim! Ei ole selle saate fänn, aga juhuslikult sattusin vaatama. Mardi esitus oli parem kui originaal!»

Opaa: «Ma alguses vaatasin ainult pilti, ei lugenud, kes pildil (naine või mees) ja ma siiralt arvasin, et tegu on selle neiuga sellest reklaamist, kus ta üritab sõna siiiiii-der öelda. Huh, väga kaunis naine see kutt! Mõni naine pole niisamagi nii kena.»

DD: «Oleks pidanud võitma! Marju oleks võinud aru saada, et ta siiski ei olnud parim ning need viimased viis punkti õigele võitjale andma.»

Jorr: «Absoluutselt geniaalne esitus, eriti nautisin seda natuke hullumeelset pilku. Tõeline Bondi-tüdruk!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles