Klubis Club Factory esietendub Sander Puki komöödialavastus «(T)öö klubis»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«(T)öö klubis» eelesietendus klubis Club Factory
«(T)öö klubis» eelesietendus klubis Club Factory Foto: Märt Kose

Täna, 2. oktoobril kell 19 esietendub Sander Puki komöödialavastus «(T)öö klubis», pärast esietendust saab nautida järelpidu, mis toimub samuti Club Factory's (Madara 22a). Plaate keerutavad DJ Indrek Kuuse ja DJ Ott Kelpman.

Komöödialavastus «(T)öö klubis» on meelelahutuslik ja vaimukas sissevaade ööklubide kirevasse ellu. Kui kuus päeva nädalas pöörleb maakera töökalt ümber oma telje, siis reede õhtul peatub ta kummide vilinal ja sülitab meid välja hoopis ühe teise maailma pöörisesse. Pöörisesse, mis on täis värvilisi tulukesi ja mürgiseid aure, kus kõik tundub võimalik, kõik on erutav, siinsamas ja kohe, kus ise oled enesest parem ja inimesed endast ilusamad. Reedel on see öö, kui kogu maailma töölisklass rõivastub paljastavatesse toppidesse ning teenistujad liibuvatesse pükstesse, kui keskastmejuht võimleb tantsupõrandal nagu tuuleveski tormis, kui tagasihoidlik IT-nohik rammib ennastunustavalt sekretäri kusagil räpases tualetilahtris. Jah, Reede on öö, kus saab ennast lõdvaks lasta!

Samal ajal kui külastajad RMK (Reedeõhtuse Mõrvarliku Kiima) ajel sisemist looma vabastavad või maksale kütet lisavad, on meid jälgimas inimesed, kes nii vabalt ei võta. Mehed, kes kuulevad kõike ja näevad kõike ja hoolitsevad selle eest, et hommik ikka saabuks pärast seda pöörast ööd - need mehed on turvamehed.

Lavastaja Sander Pukk, tõlkija Liis Aedmaa, kunstnik Annika Lindemann, valguskujundus Kalle Karindi, helikujundus Indrek Kuuse. Produtsent Ivo Posti.

Mängivad Tõnis Niinemets (Von Krahli Teater), Kait Kall (Von Krahli Teater), Karl-Andreas Kalmet (Tallinna Linnateater) ja Veiko Tubin (Tallinna Linnateater).

Lavastuse leht FB-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles