Tõusva räpistaari Kennethi esimene singel ja muusikavideo viib peojärgsesse hommikusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth muusikavideos «The Morning After»
Kenneth muusikavideos «The Morning After» Foto: Kaader videost

Noor räppar Kenneth avaldas tuliuue muusikavideo oma esimesele ja pidusele singlile «The Morning After», mis viib vaatajad peojärgsesse hommikusse.

Eile õhtul hakkas sotsiaalmeedias ringlema Eesti verinoore ja värske räppari Kennethi esimene rohkete visuaalsete eriefektide ning seksikate tüdrukutega vürtsitatud muusikavideo. Kenneth on tänaseks räppinud pea 2 aastat.

Foto: promo

Kuigi alguses salvestas ta kodus peamiselt tuntud hip-hop artistide covereid, taipas ta peagi, et on aeg kirjutada oma loomingut. Viimased pool aastat on ta tegelenud oma esimese EP kallal, mille pealt võib leida mõjutusi glich-hopist, kantrist, elektroonilisest tantsumuusikast ja loomulikult asja tuumast hip-hopist. «There is plenty of more where dat came from!» kirjutab ta oma facebooki lehel.

Foto: Kaader videost

Metsakutsu ja tema kälide poolt loodud elustiili blogi Hooligan Hamlet kirjutab Kennethi kohta: «Diggime väga, kuhu poole Eesti hiphop peale 20 aastat punnitamist ja pingutamist liikumas on. Lõppude lõpuks on meil olemas MC-d, kelle videost võib leida õrnalt näkase kampsuni asemel Karl Alley «Vogue» snapback'i. Sound on badass, suund on õige, tao seda rauda, kuni see tulitab. Tuult tiibadesse ja lenda kõrgelt. Yeihaaaahh bwwoooy

Genka arvab, et video on kvaliteetne ja ilus, kuid veidi liiga teismeliste tumblr ning sarnast asja on juba korduvalt nähtud, samas maailmas pole nagunii midagi uut ju. «Sellegipoolest korralik enter,» lisas ta.

Facebooki page.

Instagram.

Kennehi esimese singli saab tasuta alla laadida siit.

Vaata värskest ja seksikast videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles