Uskumatu! Karu ronis autosse ja lasi signaali!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpselt nii nagu fotolt paistab, asi ka oli. Täiskasvanud mustkaru murdis sisse Toyotasse, sest tundis maapähklivõi lõhna
Täpselt nii nagu fotolt paistab, asi ka oli. Täiskasvanud mustkaru murdis sisse Toyotasse, sest tundis maapähklivõi lõhna Foto: SCANPIX

Kui üks ameeriklanna nägi reede öösel Larkspuri linnas autos istuvat karu, helistas ta kohe politseisse. Naisele avanenud pilt oli kui unenäost: täiskasvanud mustkaru istus Toyota Corolla esipingil, vajutas signaali ja kõigutas masinat küljelt küljele.

Politsei saabumise peale ülesärganud pererahvas, kelle Toyotas karuott mürgeldas, arvas esiti aknast välja vaadates, et nende auto on varastatud, sest õigel kohal seda polnud. Nimelt oli mustkaru (ladina keeles ursus americanus) käppadega käsipiduri neutraalsesse asendisse liigutanud, mistõttu Toyota neljakümne meetri jagu teekaldest alla veeres.

Larkspuri väikelinna (50 kilomeetrit Denverist) politseinikud sidusid auto ukse külge pika köie ja tõmbasid sellega ukse lahti. Karu kõndinud plindrist pääsenuna rahulikult minema, jättes maha katkised istmed, õhupadjad ja raadio, olles autos veetnud kaks tundi.

Arvatavasti meelitas mesikäppa autosse maapähklivõi lõhn (perekond oli naasnud just piknikult) ja kuna auto uks oli lukustamata, saigi ta sisse, kuid kuna uks sulgus, mitte enam välja. Ju arvas mesikäpp, et Toyota näol on tegu mingi uuemat sorti mesipuuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles