Airport Jami peaesineja Sidney Samson nõuab lava taha musta mööblit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidney Samson
Sidney Samson Foto: Airport Jam

Huvitav nõudmine on Airport Jami korraldausmeeskonnale saabunud Sidney Samsonilt, kes astub festivali pealaval üles reede õhtul. Nimelt nõuab staar-DJ endale eraldi ruumi, mis oleks sisustatud  mustades toonides mööbliga.
 

“Sidney Samson nõuab tõesti musta mööblit, lampe ja lauda,” ütles festivali pressiesindaja Reno Hekkonens. “Kuigi see tundub üllatav ning varem pole ükski staar sellist tingimust esitanud – tuleb see täita nii nagu esineja nõuab,” lisas Hekkonens.

Hetkel otsitakse kokku ruumi sisustust, mis peab olema valmis reedel staari saabumiseks. Samas on Samsoni teised nõudmised võimalik täita ilma probleemideta – staar tahab, et teda sõidutataks kas Mercedes Benzi või BMW luks-sedaaniga ning tahab mekkida Belvedere või Grey Goose vodkat ning shampanjat.
 

Kuigi Airport Jamil esineb kaheksal laval üle saja artisti on teiste nõudmised jäänud tagasihoidlikeks. Sidney Samsoni masti staar-DJ-d on ka John O’Callaghan ning Aly & Fila, kuid nemad piirduvad vaid veidi rikkalikuma söögi- ja joogivalikuga.

Klubimuusika suurim välifestival Eestis - Airpot Jam avab oma väravad reedel kell 15. Üritus kestab kaks päeva.

Lisainfo:
airportjam.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles