Linna meeleolukaim pidu Dom Party kutsub Miamisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linna meeleolukaim pidu Dom Party kutsub Miamisse
Linna meeleolukaim pidu Dom Party kutsub Miamisse Foto: Klubi Teater

Juba sel reedel, 29.augustil jõuab klubisse Teater taaskord meeleolukaim pidu Dom Party, mis seekord kutsub kõiki suve lõpu puhul Miami kuumusesse. Üritustesari, mis iga kord üllatab enda glamuuri ja suurejoonelisusega, on sel korral valinud enda teemaks Miami, mis toob endaga kaasa erilise kuumuse, teatraalse show ning parima peo.

Augustikuu viimasel nädalavahetusel toob klubi Teater kõigini võimsa Dom Party - Miami, mis paneb suvele korraliku punkti.

Klubi heidab pilgu möödunud suvele ning tähistab seda veelkord suursuguse peoga, sest just MIAMI on koht, kus suvi enda kogu ilus - sooja ilma, kuumade kehade ja luksuslike jahtidega kestab kogu aasta. Linn, mille keskmes on paradiisilähedane South Beach, on kui kuulsuste ja miljonäride mängumaa. Igal nurgal võib kohata ilusaid autosid, rand on alati täis vapustavaid kaunitare ning päevad, mis algavad valgel liival, järkuvad kõige glamuursemates ja parimates öölokaalides.

Miami on linn, mis kunagi ei maga, vaid üllatab igal hetkel võimsa meelelahutuse ja kuulsate inimestega. Just selle kõik toob juba sel reedel enda külastajateni klubi Teater.

Dom Party on kõige luksuslikum ja glamuursem pidu linnas! See on üritustesari, mida täidavad alati LIVE muusikud, parimad showd ja kaunimad artistid. See on pidu, kus meelelahutus algab veel enne klubisse sisenemist.

Läbi öö on laval kaunid klubi Teater Divad, kes hoiavad kõigi meele erksana ning ürituse korraldajatel on varuks mitmeid üllatusi, mis kõiki silmad särama löövad. See suvelõpupidu aitab täita ka kellegi õnneliku unistuse, sest Reisiekspert ja Dom Party Miami panevad välja ahvatleva auhinna, mille abil saadetakse üks õnnelik reisile, et seda kaunist suve pikendada ning kuumust nautida. Kuidas auhind endale võita, saab teada klubi Teater facebooki lehelt.

Luksusautod, kaunid artistid ja vapustav lava-show ja see on alles algus. Tule ja saa osa linna parimast peost sel reedel, 29.augustil klubis Teater!

Kõigi lugejate vahel loositakse välja 2 eksklusiivset peopaketti, mis sisaldavad pileteid parimale peole ning maitsvaid tervitusjooke, et peole õige magus algus anda. Paketi võitmiseks saada meil sisuga Dom Party MIAMI aadressile mareli@klubiteater.ee. Õnnelikud võitjad loositakse välja 29. augustil kell 18.00 ning võitjatega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles