Tom Cruise valmistab pisitütart staarieluks ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Holmes ja Suri Cruise.
Katie Holmes ja Suri Cruise. Foto: SCANPIX

Kuuldavasti teevad näitlejad Tom Cruise ja Katie Holmes kõik selleks, et oma väikest tütart Surit meelelahutusmaailmas töötamiseks ette valmistada.

Nelja-aastane Suri käib mitmetes trennides, mis peaksid tema andeid arendama, kirjutab Digitalspy.

«Nad valmistavad teda ette, lastes tal käia laulmise, tantsimise ja näitlemise tundides,» rääkis allikas.

Asjassepühendatu kinnitusel õpetab Cruise tütart isiklikult, näidates talle ette, kuidas näitlemise ajal väljendusrikkalt rääkida.

«Suri näitab juba praegu suurt andekust üles. Talle meeldib tervele perele esineda ja ta palub oma suurt õde Isabellat, et too aitaks tal pileteid teha,» kirjeldas allikas.

«Ta käib alati Katie’ile peale, et too Broadway muusikalidele pileteid broneeriks, et ta saaks vaadata, kuidas teised esinejad laulavad ja tantsivad,» jätkas asjassepühendatu.

«Tom ja Katie ei karda selle pärast, et Surist lapsnäitleja saab, kuigi sellel teel on palju ohte. Nad arvavad nimelt, et nende kindlal juhatusel saab tütar ilusti hakkama,» lõpetas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles