Vintaažprillide esinduspoe avamine - The House of Vintage Frames, Tallinna südames

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna südames, Müürivahe tänavas, avati väike, kuid võluv, kasutamata kujul säilinud vintaažprillide esinduspood - The House of Vintage Frames.

 

The House of Vintage Frames on Baltikumi ja Skandinaavia esimene prillipood mis keskendub kasutamata kujul säilinud prillidele, mis pärit ajast mil disainile läheneti lennukamalt ja kvaliteedile põhjalikumalt. Valikus on nii päikese- kui ka nägemisprillid, mis 
loodud aastatel 1960-1994 ning kuigi paljud neist on juba 40 aasta vanused, pole mitte ühtegi neist kunagi kantud. 

 

Ruumi on 65 okulaarile, esindatud on nii tuntud nimed nagu Christian Dior, Cartier, Nina Ricci, Jean Paul Gaultier, Carrera, Persol kui ka nišimad suurmeistrid nagu Alain Mikli, Cazal, Ted Lapidus, Paloma Picasso, Zeiss ja paljud teised. On mitmeid prille, mida kogu maailma mõistes ongi veel alles me endi vanalinnas, Müürivahe tänaval.

 

Avamispeol lõõskas päike, külalised olid rõõmsad ja kitsal tänaval sohvadel istet võtma olid oodatud kõik möödujad. Plaate mängis Marc F.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles