Vaata pilte! Ilustuudio suur suvepidu auto24 Rally Estonia raames

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anne & Stiil  ja naistemaailm.ee korraldasid 19. juulil Tartus Ilustuudio suure suvepeo auto24 Rally Estonia raames.

Palmer’s, Biotopix (Rosena.ee), Wellness by Oriflame, Massaažiklubi  esitlesid uusi tooteid ja teenuseid. Peolisi muutsid kauniks Aden Cosmeticsi, Oriflame’i ja Tradehouse’i iluspetsid. Külalised jäädvustas piltidele fotograaf Tõnis Anton

Aset leidis ka muutumismäng, kus kolme muutumishuvilisega tegeles ilutiim: stilist Ženja Fokin, Tradehouse’i juuksurid ja Oriflame’i jumestaja. Kleidid kinkisid muutujatele Iris Janvier, Liina Stein ja Ooolala.ee. Auhinnafondi täiendasid kingid firmadelt Tradehouse, Change, Expressions, Tassikoogid, Tasku keskus, Aden Cosmetics.

Ürituse peaesinejaks oli lauljatar Getter Jaani. Tema esinemisele järgnes suvetrendide moe-show.

Iga osaleja sai kinkekoti, mis sisaldas ilutooteid firmadelt Rosena.ee, Biotrend, Annemarie Börlind, Max Factor, Wella, The Body Shop, Dermanutrix. Publiku seas loositi välja ilutooteid ja Donna Nordica suvekeit. Kontserdil ehtis Getter Jaani kaela Expessionsi ehe, mis samuti Ilustuudio külaliste vahel välja loositi.

Moekaupa pakkusid ja moe-show`s osalesid kodumaised disainerid Donna Nordica, Iris Janvier, Kirill Safonov ja Liina Stein. Kaunite rõivaste ja aksessuaaridega osales netipood Ooolala.ee ning võrratu ehtevalikuga Expressions.

Joogi- ja söögipoolist pakkusid Aperol Spritz, looduskaupade pood Eliksiir, Devin ja Tassikoogid.ee

Suur tänu: Piigade Peoagentuur, Dekovalgus OÜ, Living Models Agency, Tartu Rocki Tantsutüdrukud, fotograaf Tõnis Anton ja Anne & Stiil assistentid Crislin Lind ja Triin Liiv.

Vaata pilte üritusest SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles