Kaskadöör innustas Hathaway’d end vormi ajama

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Hathaway
Anne Hathaway Foto: Reuters / Scanpix
Näitlejanna Anne Hathaway sõnul innustas filmis «Get smart» osalenud supervormis kaskadöör, kes tema eest trikke tegi, ka teda ennast oma füüsilist vormi parandama.

Hathaway sõnul sai ta märulikomöödias tema eest trikke teinud kaskadööri vaadates aru, et peab oma füüsilist vormi parandama, kirjutab Femalefirst.

«Ta oli nii naeruväärsuseni trimmis, et inspireeris ka mind ennast vormi ajama,» meenutas 25-aastane staar. «Ja kui sa pead end liikuvast autost välja upitama, kasutades ainult oma kõhulihaseid, siis tekib tahtmine nende kallal vaeva näha.»

Lisaks tunnistas näitlejanna, et rääkis võtteplatsil roppe anekdoote, kuna tahtis valdavalt meestest koosneva võttemeeskonnaga hästi läbi saada.

«Mõnikord tundsin, et nad püüavad minu läheduses väga viisakad olla, kuni rääkisin neile nii ropu anekdoodi kui oskasin, et nad end lõdvemaks laseksid,» meenutas Hathaway.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles