Video! Maailmakuulus baarmen David Cordoba: kokteil peab olema sama ilus nagu naine

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Bacardi brändi maailmakuulus saadik ja koolitaja David Cordoba viibib täna Tallinnas, et jagada erialaseid nippe, soovitusi ja teadmisi Eesti baarmenitele ja baaridaamidele. 

Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni koolituskeskuses toimus täna ajalooline koolitus, mida vedas Argentina päritolu David Cordoba – maailma üks osavamaid kokteilimeistreid. Teiseks koolitajaks on samuti rahvusvaheliselt tunnustatud Bacardi-Martini Belgia brändi saadik Frank Symons.

David Cordoba koolitab tipp-baarmene üle maailma, innustades uusi tõusvaid talente ja jagades nendega erialaseid teadmisi alates uute kokteiliretseptide loomise salanõksudest kuni tooraine tundmise vajalikkuse ja kokteilide esitluskunsti tähtsuseni. Buenos Aireses sündinud David Cordoba kuulub kümne parema rahvusvahelise Brand Ambassadori hulka ja on üks tuntumaid Ladina-Ameerika baarmene maailmas. David on õppinud reklaamindust, kuid õpingute kõrvalt baarmenina töötades avastas ta oma tõelise huvi –ning tema kirg, pühenduvus ja detailitäpsus teevad temast maailma ühe mõjukaima kokteilimeistri.

Elu24 uuris šarmantse ja kirgliku Cordoba käest, milline on Eesti baarmenite tase, mida on vaja, et olla tasemel kokteilimeister ja kuidas võita nii naiste südameid. Samuti saad videot vaadates teada, mis on suvekoktelide puhul kõige olulisem! 

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles