Malaisia õnnetuslennuki stjuuard vahetas kolleegiga lennu ja hukkus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaisia õnnetuslennuki stjuuard vahetas kolleegiga lennu ja hukkus
Malaisia õnnetuslennuki stjuuard vahetas kolleegiga lennu ja hukkus Foto: SCANPIX

Malaisia lennufirma Malaysia Airlines lennuk Boeing 777, mis oli teel Amsterdamist Kuala Lumpuri, kukkus eile Ukraina-Vene piiril alla.

Ühte perekonda puudutas see erilisel viisil, edastab Daily Mail.

Malaisia stjuuard, 41-aastane Sanjid Singh  hukkus, kuna vahetas kolleegiga lennu ning läks katastroofiga lõppenud lennule MH17.

Singhi naine töötab Malaysia Airlinesis stjuardessina ning ta pääses selle aasta märtsis seni kadunud lennult MH370. Naine vahetas samuti oma kolleegiga lennu.

Pere sõnul muutis Sanjid Singh oma töögraafikut viimasel minutil, kuid see tõi kaasa elukaotuse.

Hukkunud stjuuardi isa, 71-aastane Jijar Singh sõnas, et tegemist oli ta ainsa pojaga, kes oli samas noorim laps.

«Ta alati helistas enne lennule minekut ja jättis hüvasti. Ta naine pidi minema kadunuks jäänud lennule MH370, kuid vahetas kolleegiga viimasel minutil lennu,» lisas mees.

Malaysia Airlines õnnetuslennuki pardal oli 15 meeskonnaliiget, kes kõik olid Malaisia kodakondsusega. Nende vanus oli 27-54 eluaastani.

Allakukkunud Boeing 777 kapten oli 50-aastane Wan Amran Bin Wan Hussin ja kaaspiloot oli 45-aastane Eugene Choo Jin Leong.

Teada on, et lennu üks stjuardessidest oli 30-aastane Angeline Premila. Ta sõbrad kirjutasid pärast õnnetusest kuulmist Facebookis: «Sa ei surnud, vaid lendad nüüd lihtsalt kõrgemal. Puhka rahus».

Teine stjuardess oli 31-aastane Shazhana Salleh, kelle kohta ta sõber Hideaki Tanaka edastas Twitteris: «Me palvetame sinu eest, Shazhana».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles