Elu24 video! Lauljatar Helen Adamson suveplaanidest: uus album on mul juba valmis

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljatar Helen Adamson rääkis Elu24 stuudionurgas, milliseks kujuneb tema tegus suvi ning tuleb välja, et juba varsti saavad fännid nautida ka lauljatari värsket albumit.

Kaunis ja mitmekülgne lauljatar Helen Adamson rääkis Elu24 stuudionurgas, et tema värske album on juba valmis, aga vajab viimaseid lihve, et avalikkuse ette tulla.

Praegu tegeleb lauljatar aktiivselt ka uue singliga, mida saavad fännid nautima hakata sügisel.

Puhkust Helen Adamson väga saanud ei ole ja muusika võtab suurema osa tema ajast. Suvel ei saa teda väga näha ka suurtel lavadel, sest töö uue albumiga võtab enamuse naise ajast.

Heleni värske singel «Burn» on teistest tema singlitest natukene erinev just seetõttu, et naises on palju tahke, mida endast välja lasta. Ballaadid talle küll väga meeldivad, aga on ka muud, mida maailmale näidata.

«Sain endast kõik välja selle uue albumiga. Endasse kogutud info on selles uues plaadis kõik olemas,» põhjendas Adamson, et see on tema jaoks vabastav ja mõnus kogemus ning avastab endas aina uusi tahke.

Martini konkursil osalenud Helen Adamson ei tunne, et ta oleks omal ajal väga järsku kuulsaks saanud ning et kuulsus oleks tema elu meeletult mõjutanud.

Nüüd aga on lauljatar taas uue projektiga seotud ja räägib asjast lähemalt.

Vaata videost, midal räägib lauljatar ka Martini konkursil osalemisest, värskest albumist ja kas ta oleks nõus osalema ka mõnes suuremas teleprojektis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles