Kes olümpiakülas seksi otsib, see leiab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pekingi olümpia tantsutüdrukud
Pekingi olümpia tantsutüdrukud Foto: Reuters / Scanpix
Eesti ujumistreener Tõnu Meijel ütles olümpiakülas elavate sportlaste seltsielust rääkides, et koos on kümme tuhat inimest ning seega on tõenäoline, et kes otsib, see ka kaaslase leiab.

Mitmete sportlaste väljaütlemised ning fakt, et Pekingis jagatakse olümpiamängudel osalejatele kokku 100 000 tasuta kondoomi, kinnitab kogenud treeneri oletust, et olümpiaküla on vägagi soodne koht armusuheteks, kirjutab SL Õhtuleht.

«Olümpia on sportlastele suur seksipidu,» on öelnud Briti lauatennisist Matthew Syed, kelle sõnul seksis ta oma esimesel olümpial Barcelonas rohkem, kui kogu senise elu jooksul.

Pekingi olümpiakülas elavate või elanud eestlaste sõnul on sellised jutud aga siiski liialdatud, näiteks kinnitas rannavõrkpallur Rivo Vesik, et erilist paariheitmist ta olümpiakülas täheldanud pole ning ka Eesti delegatsiooni arst Mihkel Mardna ütles, et enamus sportlasi saabus võistlustele siiski tulemusi tegema ja mitte naisi taga ajama.

Eestlaste ütlustele käib aga vastu USA odaviskaja Breaux Greeri avaldus: «Seksi on ümberringi palju: kohal on palju inimesi, kes kõik tippvormis, testosteroon on üleval ja igaüks võib endale kedagi leida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles