Peeter Võsa: ma võtan napsi küll, eriti kui närv on väga must

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval, 13. aprillil kogunesid Sandra Jõgeva ja Margus Sulengo eestvedamisel Viru hotelli konverentsile kunagised Viru ärikad.
Peeter Võsa ja Juhan Saul
Laupäeval, 13. aprillil kogunesid Sandra Jõgeva ja Margus Sulengo eestvedamisel Viru hotelli konverentsile kunagised Viru ärikad. Peeter Võsa ja Juhan Saul Foto: Viktor Burkivski

Skandaalne poliitik ja telemees Peeter Võsa läks jaanipäeval tuttavate juurde linna lähedale maale lõket tegema.

«Jaanipeoks on vaja lõket, sõbrad ja sõnajalaõied võiksid ka olla, ülejäänu pole oluline,» kirjutab Peeter Võsa ajalehes Pealinn.

Lisaks on Võsa ka seda meel, et jaanipäeva võib vabalt ka ilma alkoholita meeleolukalt mööda saata: «Mul on olnud elus jaanipäevi ennegi täiesti kaine peaga. Ma võtan napsi küll, eriti kui närv on väga must, aga et mingisugune päev peaks ilmtingimata kärakaga kokku käima või et inimene peaks igal nädalalõpul end turgutama pudeli õlle või kolme pudeli viinaga, niisugust asja ei ole meil peres küll olnud,» rääkis mees.

Lisaks käis Võsa ka sõnajalaotsingutel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles