Kiire lugejamäng: võida piletid võimlemispeole!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu tuhat võimlemispeol osalejat liiguvad laupäeva pärastlõunal läbi kesklinna.
Mitu tuhat võimlemispeol osalejat liiguvad laupäeva pärastlõunal läbi kesklinna. Foto: Artur Sadovski

Küllap olete viimastel päevadel Tallinna linnas kohanud säravate silmadega sportlikke inimesi. Need on võimlejad!


3.juulil toimub Kalevi staadionil suurejooneline, nii vormilt kui sisult täiesti uudne võimlemispidu «Pidu läheb käima» koos ansambliga Tanel Padar & The Sun.

Võimlemispidu toob Kalevi staadionile 5600 võimlejat Eesti erinevaist paigust ning külaliseesinejad Taanist ja Soomest. Mitte kunagi varem ei ole nii suur hulk võimlejad ja tantsijad Eestis rockansambliga live-muusika saatel üles astunud.

Võimlemispeo pealavastaja on Märt Agu ning kavade koostamisel ning õpetamisel lõid kaasa enam kui 13 võimlemispedagoogi. Enamik lugusid on ansambli Tanel Padar & The Sun repertuaarist, kuid kindlasti saab kuulda-näha ka teiste autorite loomingut ning külalissoliste. Näiteks kavas «Saatanlik naine» on korraga staadionimurul ligi 900 naist vanuses 30 – 55 aastat. Eraldi kavadega astuvad ülesse ka poisid ja mehed.

Eku24 loosib välja 2 x 12 piletit sellele suurele peole. Kõik, mida pead tegema: saada meile meil aadressil toimetus@elu24.ee märgusõnaga PIDU. Pane sinna kirja, miks just sina tahad kahte piletit võita, oma nimi ja telefoninumber.

Kiirusta! Osaleda saab täna kuni kella 17.00!!! Võitjatega võtame kontakti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles