Mait Malmstenist sai laulja ja rõivabrändi looja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Mait Malmsten rõivabrändi WABA Muhu särgis
Näitleja Mait Malmsten rõivabrändi WABA Muhu särgis Foto: Erakogu

Näitleja Mait Malmsten on andnud nüüd ka sõrme muusikale ja bänditegemisele ning avastanud endas ärisoone.

Mait Malmsten osalusel on lettidele jõudmas uus rõivabränd WABA, kirjutab ajakiri Kroonika.

Esimese tootena pakub see polosärke, kuhu on peale trükitud Muhu vest!

Brändi taga seisavad tippnäitleja Mait Malmsten ja innovaator Indrek Kaing, kes on tuntust kogunud rahvusmustrite laiadele massidele tutvustamisega.

Meeste algatusele pani õla alla ka tuntud Eesti ärinaine Kersti Toots, kes kuulates ära vastsündinud kaubamärgi Waba ideed, otsustas tiimiga liituda. «Minuni tuli üks ütlemata ilus Eesti mõte vahvate eesti meeste poolt, milles rõõmuga kaasa löön.»

Mait Malmsteni sõnul sai idee alguse varakevadel vestlusest Indrekuga. Mõlemal on huvitavate särkide osas mõtteid ja sõpradest kunstnikke, kelle ideed tahaks avalikustamist.

«Inimestele rahvuslike mustrite tutvustamine tekitab ühiskonnas suurema sidususe ja see on väärt, et selle nimel seljad kokku panna.» Avalöögiks valiski Waba bränd Muhu särgi.

«Need konkreetsed särgid on praktilised: tahtsin ka ise kanda seda ilusat ja tuntud värvikombinatsiooni, mis lambavillasena olnuks suvel liiga kuum. See on Eesti projekt kõige paremas ja otsesemas mõttes,» kirjutas näitleja teadaandes.

Waba kaubamärki teenindab riigi suurim särgiäri internetis koos suurimates kaubanduskeskustes leitavate T-särgipoodidega.

Innovatiivse erilahendusena on uue netipoe avamisel kasutusel kõige moodsam Fits.me virtuaalne proovikabiin, mille eksklusiivseks avatariks on Jan Uuspõld.

Särgi ideele on andnud oma õnnistuse nii Eesti Rahva Muuseum kui ka Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit.

Mõni nädal tagasi särgi promovideo tegemisel Tartu Raekoja platsil tõmbas Mait ka katte hästihoitud saladuselt, ning esitles üllatunud möödujatele särgiprojekti raames ka oma uut Mait Malmsteni Bändi ja laulu «Maarjajää».

«Nüüd on mul särk, millega saan nii välja kui ka laulupeole minna, ilma et tunneks ennast liiga tavalisena,» reklaamis Malmsten uut toodet.

Kuula lugu siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles