Kuula Eesti produtsendi I.M.T.B uut lugu!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti produtsent I.M.T.B
Eesti produtsent I.M.T.B Foto: Promopilt

I.M.T.B alias Avo Aunapuu on Eesti produtsent, keda paljud teavad paari aasta tagusest ajast, kui tema tehtud klubilikud remixid eesti pop lugudest tõusid youtubes kuulatuimate eesti klubilugude sekka ning on seal tänaseni ühed vaadatuimad eesti klubilood. 

I.M.T.B ilmutab 18. juuni päris omaenda singli, mis ilmub «Plasmapool Records Imprint TRXX» alt.

I.M.T.B remixe mäletavad ilmselt veel kõik.

Aasta 2010 R2 hääletusel Merlyn Uusküla- «Ihuüksi I.M.T.B remix» IV koht, Power Hit Radio aasta tabelis «huüksi I.M.T.B remix 7» ja Mia «Ingel mu kõrval» I.M.T.B remix II koht. Seni pole Power Hit Radios veel ükski teine eesti lugu aasta tabelis nii kõrget kohta saavutanud.

Avo: «Usun, et minu remixid said kuulsaks, sest julgesin proovida midagi uut ja ei kartnud võtta riske nagu seda paljud eesti produtsendid ja artistid teha kardavad».

«Kõige suurem viga, mis tegin oli see, kui 2012.aasta Eurovisiooni veerandfinaalist osa võtsin. Valgmaa lugu oli mul vaja ringi teha ja kohe algusest see lugu mulle üldse ei istunud, kuid läksin vooluga kaasa ning tegin selle läbi.»

«Peale seda võtsin aja maha ja tegin uue projekti «Pshaw», mille alt tegin natukene progressiivsemat muusikat koos Eesti nr 2 Dj Kolzariga (Pshaw feat Kolzar).»

«Aasta 2012 suvel tegin ka oma digitaalse plaadifirma IMTB Records, mille alt reliisisin nii Pshaw and Kolzar, kui ka paljude teiste eesti klubimuusika artistide (Pettai,Steve Lade, Jaxx Moody) muusikat.»

«Olen päris pikka aega saatnud demosid ka mujale tuntumatesse plaadifirmadesse, kuid üldiselt, kuna nad saavad keskmiselt nädalas paar tuhat demo ei ole keegi suutnud tõenäoliselt neid kuulata.»

«See, et lõpuks mu kõige uuem lugu signiti Plasmapool Recordsi alla tuli mulle suure üllatusena. Tegu siiski üsna suure plaadifirmaga, mille all veel näiteks Eesti artist Mord Fustang, kes praeguseks üle maailma üsna kuulus.»

«Suuri lootusi ma hiljuti valminud looga üles ei aja, kuid algus on lõpuks tehtud ja nüüd tuleb vaid head muusikat edasi teha ja eks paistab mis saab.»

«Uus lugu on olnud kuulatav juba ka Eesti raadiojaamadest Power Hit Radio, Uuno Raadio ja Energy FM juba natuke rohkem, kui kuu aega ning on neis raadiotes olnud ka üsna kõrgetel tabelikohtadel.»

«I.M.T.B projektiga proovin minna igal juhul edasi ja teha sealt alt nii EDM, kui ka vokaalsemat electro ja progressive house´i muusikat.»

«Kindlasti tulemas veel ka mõned head EDM lood koos Kolzariga ja Merlyn Uuskülaga ka hetkel käimas läbirääkimised ning ehk produtseerin tema uuele albumile mõned lood.»

Kuula I.M.T.B uut lugu SIIT!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles