Elu24 live: Külas käis imekaunis Elisa Kolk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel neljapäeval, 5. juunil käis Elu24 toimetusse külas kaunis, noor ja särav Elisa Kolk.

Elisa Kolk on tegelenud laulmisega praktiliselt terve elu: «Laulmisega alustasin juba väiksena, umbes 3-aastasena. Esinesin siis ka erinevatel lasteüritustel solistina jne. 9-aastaselt läksin professionaalselt laulmist õppima Tartu 1. Muusikakooli. Muusikakooli lõpetan järgmisel aastal. Peale seda kavatsen minna õppima laulmist edasi, kas välismaale või siis Teatri- ja Muusikaakadeemiasse. Muusikakooliga seotult olen pidevalt osa võtnud erinevatest lauluvõistlustest ja kontserditest,» kirjutab lauljatar Elu24-le enda kohta.

«2013. aastal lõpetasin Mart Reiniku Kooli (põhikool). Samal aastal sügisel asusin õppima Tartu Tamme Gümnaasiumisse, kus on eriline rõhk loomingul. See tähendab, et arendan oma laulu- ja esinemisoskust nii kõvasti kui võimalik. Seal tegelen ka näitlemisega - erinevad etendused ja draamaõpetus. Tegelen väga aktiivselt ka näitlemisega, mis on nüüdseks samuti üks minu kirgedest.»

Oma esimese enda kirjutatud loo «See päev» salvestas Elisa Kolk juba 13-aastasena.

«Olen kirjutanud lugusid veel nagu «Illusioonid» ja «My Loss» ning koostöös Eesti hardstyle produtsendiga Fireattack tegime loo «Is this the end?», mille sõnad ja viis olid samuti minu kirjutatud. Muidugi on ka väga palju sahtlisse kirjutatud lugusid, mis tulevikus kavatseksin kindlasti ka realiseerida.» pajatab Elisa õhinal.

Suuremalt avalikkuse ette lauljana jõudis Elisa 2011. aastal, salvestades oma esimese ja ilmselt ka kõige kuulsama singli - «Tahan olla Sinu», koostöös Kristjan Reinveega.

2013. ilmus Elisa teine ametlik singel koostöös ühe Eesti parima produtsendi ja muusikuga - Vahur Valgmaaga (Peter Ross), kes oli ühtlasti kuulsa tüdrukutebändi Nexuse looja ning Koit Toome albumite taga.

Laulmise kõrvalt tegeleb kaunitar aeg-ajalt ka modellitööga. Väiksemana käis mõned aastad modellikoolis, kus selle vastu ka huvi tekkis. «Kuid laulmine on siiski number üks minu elus,» täpsustab Elisa.

«Olen olnud taustalaulja näiteks Mari-Liis Aasmäe singlil «Kustutades sõnumeid» koos Kaire Vilgatsi ja Artjom Savitskiga.

Samuti olen koostööd teinud räpparitega: näiteks Pumpz, Bad Newz, Cap-J. 2014 aastal astusin ülesse lauljana ka Eesti Hop-Hop Festivalil.»

2014. aastal alustas Elisa koostööd kitarrist Mart Abroga, kellega hakkas tegema erinevaid akustilisi kontserte üle Eesti.

2014. aastal võttis tüdruk eeslauljana osa ka Tallinna Tudengite Öölaulupeost koos Ivo Linna ja Karl-Erik Taukariga. «Peale seda laulupidu olen nüüd laulmas ja järgnevatel aastatel Öölaulupidudel eeslauljana. Esimene neist juba sellel aastal, 19.juulil,» lisab Elisa.

Kokku on Elisa välja andnud ja kirjutanud 8 lugu.

Sündinud: 14.juuli 1997

Päritolu: Tartu, Eesti

Amet: Laulja/Laulukirjutaja

Tegev alates: 2011

Elisa artistileht Facebookis.

Imekaunist Elisat nägi Elu24 otse-eetris 5. juunil kell 12! Vaata järele, mis saates toimus!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles