Popstaar Katy Perry esineb kevadel Riias

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry
Katy Perry Foto: promo

15. märtsil 2015 esineb Riias, Arena Rigal popstaar KATY PERRY. Ameerika lauljanna külastab Lätit uue maailmaturnee «Prismatic World Tour» raames. Kontsert saab olema Katy Perry ainsaks esinemiseks Baltimaades. Piletid tulevad vabamüüki Ticketpros sellel neljapäeval, 5. juunil 10:00.

Katy Perry maailmaturnee on pühendatud staari neljanda stuudioalbumi «Prism» ilmumisele. Staari uus kontsertreis ümber maailma sai alguse 7. mail Põhja-Iirimaal. Pärast esinemisi Ühendkuningriigis siirdub lauljanna USAsse, Kanadasse ning Mehhikosse ning seejärel Austraaliasse ja Uus-Meremaale. Järgmise aasta alguses ollakse aga tagasi Euroopas, sealhulgas esmakordselt ka Lätis.

Katy Perry on kindel, et tema uut turneed saadab suur edu. «See saab olema fantastiline. Alati püüan oma esinemisi järgmisele tasandile viia. Uue turnee show on tõeline nauding silmadele, toon kaasa nii kõik kellad kui viled. Samas on uus show vähemal määral multikalik ja jutustatav, kui võrrelda mu eelmiste kontsertidega. Otsustasin, et mul oleks vaja natukene rohkem ruumi, et iseennast väljendada. See saab olema midagi täiesti teistsugust - värske ning ehtne. Sel korral olen väga lähedal ka oma fännidele, lausa publiku keskel», ütles 29-aastane staar.

Live Nation Baltics peapromootori Eva Palmi sõnul rikastab Katy Perry esinemine Lätis vaieldamatult Balti regiooni kontserdimaastiku.

«Paraku ei käi Baltikumis just palju suuri ja aktuaalseid naisstaare esinemas. Seda enamat on hea meel näha Riia kuupäeva edetabelite tipus oleva popstaari maailmaturnee graafikus. Katy Perry kuulub naisartistide kõrgliigasse ning on tuntud oma teatraalsete kontsertlavastuste poolest. Lauljanna uue show lavakonstruktsioonid on niivõrd mahukad, et prismakujuline lava koos ülisuure lavakeelega hõlmab üle kolmandiku areeni põrandast ning lava ette pääseb seisma vaid kaks ja pool tuhat fänni. Ülisuure lavakeele ja põhilava vahel hakkab aga asuma eksklusiivne fännitsoon nimega «The Reflection Section», mis mahutab alla 500 inimese,» sõnas Palm.

Katy Perry uus show koosneb kuuest temaatilisest osast. Seda on juba nimetatud «kostüümidest ja värvidest koosnevaks mitmekülgseks näitemänguks» ja «mitmevärviliseks pidustuseks, kust ei puudu ka akrobaadid, sädelevad kassikostüümid, tuld sülgavad kitarrid, tantsivad egiptlased ega täispuhutavad šampanjapudelid». Kontserdi ajal kantakse laval koguni üle saja erineva kostüümi, mille autoriks on Emmy auhinnaga pärjatud kostüümidisainer Marina Toybina.

Kontserdi raames kõlab Arena Rigal üle kahekümne loo, mille hulgas on sellised Katy Perry hitid nagu «Dark Horse», «I Kissed a Girl», «Roar», «Hot n Cold», «Part of Me», «Last Friday Night» ja «Firework».

«Tegin viimasel ajal väga palju tööd, et välja selgitada kes ma ikkagi olen, taasühenduda iseendaga ning areneda. Lasin endasse palju uut valgust sisse ning see aitas ja innustas mind kirjutama uusi lugusid ning lisas enenergiat, et luua uus show, mis on samuti imelist positiivsust täis. Tänapäeval tunnen end kui kõndiv prisma, millel on võimalik särada ning kiirgata läbi lugude ja esinemiste ka kõikide fännide suunas. Uues shows on nii palju erinevaid värve, tundeid ja emotsioone ning see mitte ainult ei peegelda minu sisemist sära, vaid ka murrab mu muusikas ja elus aset leidnud muutuste värviküllaseid ja lummavaid kiiri,» lisas Perry.

Popstaar Katy Perry esineb ainsa kontserdiga Baltimaades 15. märtsil Riias, Arena Rigal.

Piletid tulevad vabamüüki sellel neljapäeval, 5. juunil kell 10.00 Ticketpro internetipoes ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Piletihinnad algavad 49 eurost.

FBI Concert Club’i liikmed saavad pileteid osta alates teisipäevast, 3. juunist.

FBI Concert Club’i liikmeks saab tasuta registreeruda internetis.

15. märtsil sõidab Tallinnast Riiga eribuss, millega saavad kontserdikülastajad mugavalt kontserdipaika ning pärast esinemist kohe tagasi Eestisse sõita. Eribussi pilet maksab 30 eurot inimese kohta ning sisaldab kontserdile minekut ja tagasitulekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles