Naine uurib Facebooki võltsprofiili abil, milline ta mees on

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine uurib oma mehe suhtumist Facebooki võltsprofiili abil
Naine uurib oma mehe suhtumist Facebooki võltsprofiili abil Foto: SCANPIX

Soomlanna uurib abikaasapoolset petmist ning lõi endale Facebooki võltsprofiili.

40-aastasel Minnal tekkisid kahtlused, kui märkas, et mehe Facebooki leheküljele on tekkinud üha enam võõraste naiste pilte, edastab iltalehti.fi.

Minna tegi siis Facebooki võltsprofiili, milles esitles end väga noore naisena. Ta saatis oma mehele sõbraks hakkamise palve. Mees langes lõksu ja suhtleb seni enda teadmata oma abikaasaga.

Minna sõnul sai tema ja ta abikaasa suhe alguse internetis kohtinguleheküljel. Viis aastat pärast esmatutvust nad abiellusid.

Kümme aastat abielus olnud, tekkisid probleemid, kuna mehest oli saanud internetisõltlane.

«Mul tekkisid kahtlused, kuna mees valetas mulle oma tööl olemise aja kohta. Viimaseks piisaks oli mehe nutitelefon, mida ta kasutas ööpäev läbi. Ta suhtles pidevalt kellegagi ning võttis telefoni isegi WC-sse kaasa,» meenutas soomlanna.

Naine küsis mehelt, et kes on need naised ta Facebooki sõpruskonnas. Mehe sõnul on need endised koolikaaslased ja kauged sugulased.

Pärast naisepoolset uuringut eemaldas mees oma abikaasa Facebooki sõprade seast.

Minna uuris mehe ausust sellega, et kirjutas neile naistele.

«Küsisin, et kust nad tunnevad minu abikaasat. Sain vastuseks mõnitusi. Sain teada, et olen oma mehe hull joodikust naine. Samuti oli mu mees neile naistele öelnud, et olen hullumajas,» meenutas naine.

Minna otsustas uurida, milline ta abikaasa tegelikult on.

«Otsisn Google´ist üha tundmatu noore naise pildi ja tegin Facebooki võltsprofiili. Saatsin sõbrakutseid sadadele tundmatutele. Kui mu profiil oli piisavalt usutav, saatsin sõbrapalve ka oma abikaasale. Ta nõustus sellega,» lausus Minna.

Nad hakkasid omavahel suhtlema ning suhtlus toimus siis, kui nad mõlemad ühel ajal kodus olid. Üsna kiiresti muutusid mehe sõnumid flirtivaks.

«Mu mees tegi mu valeprofiilile ettepaneku näost näkku kohtuda. See oli kohutav ja ma ei suutnud siis suhtlust jätkata. Küsisin endalt, et kuidas ma sellisesse olukorda sattusin,» meenutas soomlanna.

Valprofiili järgi elas naine mehest sadade kilomeetrite kaugusel. Selle tõttu oli kerge leida ettekäändeid mitte kohtuda.

Minna muutis ka oma sõnakasutust, et mees teda ära ei tunneks.

Minna on oma abikaasaga Facebookis anonüümselt suhelnud juba pool aastat ning naine on saanud üsna palju mehe kohta teada.

Paari igapäevaelu aga ei ole nii lõbus kui internetis suhtlemine. Naise sõnul on mees Facebookis lõbus, flirtiv ja hell, kuid tegelikus elus kergelt vihastuv, ärrituv ja tige.

Minna sõnul ei ole ta oma valeprofiiliga mehe ainus salakallim.

Naine otsib nüüd viisi, kuidas mehele tõde teatavaks teha. Ta on kaalunud mehe kohtumise kutse vastu võtmist ning nende kirjavahetuse näitamist.

Naise arvate ta mees eitab esmalt kõike ning võimalik, et siis tahab lahku minna.

Minna on kaalunud ka lahutust, kuid arvab, et enne tasuks proovida mehega nelja silma all ausalt vestelda.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles