7 tõelist põhjust, miks mehed petavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõelised põhjused, miks mehed petavad?
Tõelised põhjused, miks mehed petavad? Foto: SCANPIX

Meeste kõrvalhüpete põhjuseks pole tavaliselt nende kallimad, vaid hoopis see, mis on nende kõrvade ja jalgade vahel.

Cosmopolitan.com tõi välja seitse tõelist põhjust, miks mehed petavad.

1. Ta tunneb sind liiga hästi

Üksteise läheduses end vabalt tundmine on lahe ka meeste arvates. Kuid sellega kaob osa salapärast ja tema kirglikust ihast. Müstika on alati seksikas ja müstiline on see, mida me ei tea. Näiteks see, milline näeb teine naine paljalt välja.

2. Tema sõber tegi seda

Kui su kuti sõber lööb üle aisa ja ei jää vahele, võib su mees petmist uues valguses näha. Mehed on sageli valmis korda saatma midagi rumalat, kui nende sõbrad julgustavad või ette teevad. Kui sõber näitab, et petmisel pole tõsiseid tagajärgi, võib ta unustada ka kõik muud põhjused, miks seda mitte teha.

3. Ta sai ülemuselt sõimata

Kui mehe ego on kildudeks purunenud, aitab enesetunnet parandada tõestus, et ta suudab ikka veel ligi tõmmata, võrgutada ja seksida iga naisega, kellega tahab... või ükskõik millise tibiga, kes veel baaris viibib.

4. Tema harjumused ei häiri

Kui teine naine ei ole mehe ärritavate harjumustega kursis, tundub, et neid ei eksisteerigi. Mõnedele kuttidele on see lihtsam kui tüdruksõbra pärast oma tobedat käitumist kontrollida.

5. Kuum tibi jalutas mööda

Kutid kujutavad iga vähegi normaalse välimusega naist nähes ette, kuidas oleks temaga seksida. See pidev stimulatsioon võib kurnav olla. Kujuta ette, kui iga mööduv kutt oleks nägus prints, kes kirjutab sulle mootorrattal vigastatud kassipoegi päästes luuletusi...

6. Ta ratsionaliseerib seda

Meestele meeldivad mängud ja kõikide mängude üks oluline osa on see, kui kaugele on võimalik reegleid painutada. Paljude kuttide jaoks on petmise definitsioon väga lai. Tantsupõrandal suudlemine ja katsumine on okei ning purjus olles on enamvähem kõik okei. Oh, ja stripparid ei loe üldse...

7. Ta on argpüks

Mõnikord petavad kutid, sest tahavad petta ja teie suhtele lõpu teha. Kuid ebamugav ja emotsionaalne vestlus? Kes sellega tegeleda tahaks... Selle asemel eelistab ta teeselda, et pole suhtes, kui see talle sobiv on, või käitub nii halvasti, et naine tema asemel asjale lõpu teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles